W miare wysportowany, nie za bardzo, dosc wysoki (chyba 180+ jest co?), okulary oraz najlepsze: zakola tylko powinien chyba ten srodek tez sciac na krotko
Ja bym nqpierdalal po ryju.
Cytat: Ryo w Listopada 19, 2015, 14:46:37 pm Ogur, poza bieganiem i rowerem coś naginasz? Jakaś siłka itp.? Tylko rower i biegi. Sorry windo. ;P
Ogur, poza bieganiem i rowerem coś naginasz? Jakaś siłka itp.?
Cytat: jay jay w Listopada 19, 2015, 15:05:08 pmJa bym nqpierdalal po ryju.Fizjoterapeuta - specjalista w zakresie stosowania metod fizjoterapii, czyli zespołu metod leczniczych wykorzystujących zjawisko reaktywności organizmu na bodźce poprzez napierdalanie kobiet po ryju.
Cytat: Kert w Listopada 19, 2015, 15:11:02 pmCytat: jay jay w Listopada 19, 2015, 15:05:08 pmJa bym nqpierdalal po ryju.Fizjoterapeuta - specjalista w zakresie stosowania metod fizjoterapii, czyli zespołu metod leczniczych wykorzystujących zjawisko reaktywności organizmu na bodźce poprzez napierdalanie kobiet po ryju.Naturalna reakcja po ciężkim dniu w robocie.
Cytat: Ryo w Listopada 19, 2015, 14:59:46 pmPewnie wygodniej się jej robi facesitting.kur**, rozrysuj to, bo ciężko mi sobie wyobrazić w czym zakola pomagają.
Pewnie wygodniej się jej robi facesitting.
W miare wysportowany, nie za bardzo, dosc wysoki (chyba 180+ jest co?), okulary oraz najlepsze: zakola
Cytat: Lem++ w Listopada 19, 2015, 14:52:07 pmW miare wysportowany, nie za bardzo, dosc wysoki (chyba 180+ jest co?), okulary oraz najlepsze: zakola Tak, tak, dupka leci na zakola. Sorry Lem ale ona po prostu wymyśliła na poczekaniu losowe cechy których nie masz żeby ci nie dać
Mój pradziadek pił denaturat i dalej żył.
Mój pradziadek pił denaturat i dalej żył. I co kur**, ktoś fika?
Cytat: el becetol w Listopada 19, 2015, 15:31:48 pmCytat: Lem++ w Listopada 19, 2015, 14:52:07 pmW miare wysportowany, nie za bardzo, dosc wysoki (chyba 180+ jest co?), okulary oraz najlepsze: zakola Tak, tak, dupka leci na zakola. Sorry Lem ale ona po prostu wymyśliła na poczekaniu losowe cechy których nie masz żeby ci nie dać Ale wlasnie ja mam zakola tylko za wszelka cene staram sie je ukryc
Cytat: jay jay w Listopada 19, 2015, 18:46:23 pm Mój pradziadek pił denaturat i dalej żył. I co kur**, ktoś fika? Mój wujo też żyje, ale jest przykuty do łóżka bo nie ma władzy nad kończynami prawej strony ciała, a lewej nogi nie ma.
Cytat: Ogur w Listopada 19, 2015, 19:01:40 pm Cytat: jay jay w Listopada 19, 2015, 18:46:23 pm Mój pradziadek pił denaturat i dalej żył. I co kur**, ktoś fika? Mój wujo też żyje, ale jest przykuty do łóżka bo nie ma władzy nad kończynami prawej strony ciała, a lewej nogi nie ma. Jakie rozpoznanie chorobowe,?
Ja już z 3 miesiące z brodą, ale chyba już mi się nudzi.
Poka, poka, chyba tylko ja cię nie widziałem z całego forumka.
Cytat: Sylvan Wielki w Listopada 21, 2015, 18:24:40 pmPoka, poka, chyba tylko ja cię nie widziałem z całego forumka. Przecież miałem swoje foto w avatarze przez ponad rok
Za male okienko na mojego, za duze na Twojego, inny pomysl
noo, możemy wrzucić kutasy