0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Wojtq w Marca 10, 2010, 13:46:13 pmSory, ale nie wiedzieć, że to jest Majka!!?!?!?!111? Cytat: monio4 w Marca 10, 2010, 13:43:04 pmSorry ale używam internetu i wychodze z domu[...]
Sory, ale nie wiedzieć, że to jest Majka!!?!?!?!111?
Sorry ale używam internetu i wychodze z domu[...]
Nie, nikt mi się nie podoba bo jestem nieszczęśliwie zakochany. ;(
Przecież monio jest kobietą więc jak niby majka ma mu się podobać.No chyba, że jest parszywą lesbą, która powinna zdechnąć jak wszystkie parszywe lesby.
Cytat: monio4 w Marca 10, 2010, 14:02:00 pmNie, nikt mi się nie podoba bo jestem nieszczęśliwie zakochany. ;(W ex-dziedzczynie kumpla? (....)
HAHAHHHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHHHAHJHAH
Sylvan lekcji wygrywania potyczek slownych zasiegal chyba u samego juvego26.
Cytat: Piter_neo w Marca 10, 2010, 14:08:23 pmCytat: monio4 w Marca 10, 2010, 14:02:00 pmNie, nikt mi się nie podoba bo jestem nieszczęśliwie zakochany. ;(W ex-dziedzczynie kumpla? (....)W kumplu
Cytat: LesiuGR w Marca 21, 2010, 15:30:34 pmSylvan lekcji wygrywania potyczek slownych zasiegal chyba u samego juvego26. Czytam posty mych ulubieńców. oscyp'a, Miazgi, Wuher'a, svonstona i jeszcze kilku innych Choć właściwie ten trzeci specjalizuje się w komunikacji obrazkowej, ale dobitnej i inteligentnej przy tym.
I nawet nie wiesz czym Nielicha historia, ale nic na to nie poradzę. Na osłodę dodam, że esesy się nie kończą. Pamiętaj, policzkowanie oscyp'a się kończy, a SMS nie.