Ukradli nam galerię a takie tematy zawsze działają rozbudzająco więc się pobawimy.Wskazany dystans do siebie i brak dystansu przy komentowaniu innych, ke ke.Wiadomość scalona: [time]Grudzień 21, 2009, 23:26:06 pm[/time]Możecie wklejać foty zrobione dla beki a także foty zrobione na poważnie, przy których będziecie się tłumaczyć, że były robione dla beki.
Wyglądasz jak była dziewczyna mojej kolezanki.Ale serio.http://photos.nasza-klasa.pl/21821046/33/other/std/a3c0d289d5.jpeg
Eeeja.... wypier**lać. ;( Mam urodę po mamie i wyglądam jakbym był młodszy o pół dekady ale jak baba to nie wyglądam.To było 5 kilo temu. Teraz nie mam jak zrobić foty.
Co jest nie tak z jego ubiorem? Bo chyba nie łapię.
Cytat: aphelion w Stycznia 11, 2010, 01:07:25 amTeraz jego życie legnie w gruzach...Zwłaszcza, że to moje najlepsze ciuchy
Teraz jego życie legnie w gruzach...
Foto ma bardzo obniżoną gammę, po części wina aparatu, po części fotografa. Jak będe miał lepsze to wrzucę.A i jeszcze co do stroju - i tak się starałem nic wojskowego nie ubierać (ale się nie udało, wprawne oko wypatrzy).
Akurat z metalem mam mało wspólnego, chociaż przez długie włosy często jestem wrzucany do jednego koszyczka z metalowcami, mimo iż nie chodze w glanach i koszulkach Iron Maidena itp.
Dobra, to może i ja cos zapodam.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
mimo iż nie chodze koszulkach Iron Maidena itp.
Cytat: Piter_neo w Stycznia 11, 2010, 19:26:24 pmmimo iż nie chodze koszulkach Iron Maidena itp.Błąd!
kur**.Zepsułeś mi grę słów, Kresq .
Zegarek?