Najlepiej to niech zrobią remake Soul Blade w nowszym systemie walki i prawdziwiej next genowej oprawie
Proste.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk żeby każdy wiedział że mam iPhone i używam Tapatalk.
Dla Nas może tak, ale dla niech nie, ponieważ przy tych nowych częściach to chyba jakaś banda dziecieków to robiła spuszczających się na na widok skąpo ubranych mangowych, nie powiem ultra zgrabnych idealnych dupeczek, które sobie sami narysowali.
Dla mnie seria wymarła i nie liczę na cuda.
Owszem można mieć nadzieje patrząc na fajne powroty MKXL czy KI jednak tutaj byłbym ostrożny z radością ponieważ tak naprawdę seria już zaczynała się psuć jak poszli w design mangi w SC2 dodając przy tym wirującą góra dół chu**wą kamera. Klimat już wtedy uleciał bezpowrotnie.
Najlepsza części to zdecydowanie Soul Calibur = bijatyka niemalże idealna, później Soul Blade i to tilo.
No ewentualnie można jeszcze pograć w dwójkę, kto lubi taki klimat bo system walki ok a reszta to chujowizna.
Najlepiej to niech zrobią remake Soul Blade w nowszym systemie walki i prawdziwiej next genowej oprawie
Oby się nie skończyło na wersjach HD wszystkiego, co wyszło do tej pory poza online paszkwilami. Mimo wszystko Soul Edge i Soul Calibur z DC bym ogrywał w HD. Na FB robili od dłuższego czasu głosowania na ulubione postacie, zgadywanie muzyczek z aren, więc ciekawe co szykują. Oby tylko nie skończyło się na jakichś online shitach (ale chyba już się nauczyli po hejcie, jaki na nich spłynął z tego powodu), albo smartfonowych gównach.
Tekken 7 zrobiony, to niech teraz wbije SCVI w mega oprawie i klimacie, ze story, weapon master mode, Hwangiem i z miejsca wrzucam do listy day one.
Ja tam wersje hd mam daleko gdzieś ponieważ mam na X360 zarówno Soul Calibura HD jak i Soul Calibura 2 HD. A Soul Blade HD może być, ale to za mało jak na rocznice i kpina.
Twoje ostatnie zdanie zdecydowanie popieram bo też o takim czymś marze.