Jutro ważny dzień, wybierzemy pomiędzy nowym albo starym podejściem do panstwa
Ja bym powiedział, że pomiędzy starym i starym, ale ok. Prezydent mało może, ale jak Duda wygra będzie paraliż na 5 lat, zgodnie z kontynuacją tradycji Lecha Kaczyńskiego, który wszystko blokował, bo zły Donalda był premierem, a nie jego brat.
A tak btw:
18:57 PKW: Jest również jeden przypadek dotyczący podpisu w spisie wyborców. Wyborca stawił się, a okazało się, że ktoś jego kartę już pobrał. Tę kwestię bada policja, być może to oczywista pomyłka.
Wybory sfałszowane.
P.S. Zagłosowałem z ciężkim sercem na Bronka. Boję się, że jeśli różnica będzie jedynie 7-8%, to jeszcze PiSowi przyjdzie do głowy głupia myśl, że oni te wybory mogą wygrać. Mam nadzieję, że inni też tak pomyśleli, i nabijemy Bronkowi 12%+.
Murzyn doskonale wie, jaki mam stosunek do "murzynów" z Francji, czy z afryki, co przez 2000 lat niczego nie osiągnęli, a tylko dalej się mordują nawzajem, jedzą murzynów-albinosów i piją krew chrześcijan. On sam robi sobie jaja z takich murzynów i tak samo nie lubi lewactwa jaki próbuje promować londek.
Idąc dalej takim tokiem myślenia - co osiągneli Polacy? Potrafimy tylko chlać, oraz przegrywać wojny i powstania.