Powiem wam kur** coś bardzo smutnego- mianowicie prawdę w całej swojej nie estetycznej okazałości. Ja nie mam kur** przyjaciół na moim poziomie- mam przyjaciół-, ale z nimi nie pogadam na pewne tematy, bo oni po prostu tej abstrakcji nie złapią- jak znam ludzi na moim poziomie to so wszystko kur** szmaty itp. Ludzie szacunku nie godni. No i właśnie ludzie czy to są ludzie? Doszedłem do wniosku, że nie. Są trzy rodzaje homo sapiens –Dobrzy źli i zwierzęta. Bo np. Judasz był człowiekiem, bo wiedział, że postąpił źle i za to, co zrobił niema zmiłuj się. I nie był w stanie wytrzymać ze sobą po tym, co zrobił- zajebał się, więc-I co możemy powiedzieć o nim? No to, że jest szmatą i ścierwem, ale przynajmniej jest. A dzisiaj, co by było? No zróbmy reality show o judaszu jak się mu wiedzie(i nie jestem daleki od prawdy, bo tera jest show o rodzinie, w której doszło do pedofilskiego kazirodztwa i no i to kur** kręcą zamiast wysłać tam typa z karabinem). Naprawdę po prostu to nie są już ludzie tylko zwierzęta. A jak Korwin poszedł i strzelił z liścia ostentacyjną kurwę- to mu zamiast przybić 5 to zrobili z niego bandytę? Ja nie wiem kur** tam naprawdę nie było ani jednego faceta? kur** zwierzęta