Autor Wątek: Dlaczego akurat PS2?  (Przeczytany 13252 razy)

_OG

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #40 dnia: Marca 24, 2005, 14:51:45 pm »
Ja swoja ps2 mam juz od jakis 3 lat. Kupilem ja ze wzgledu na gry ktore na nia wychodzily... i wciaz jestem z niej zadowolony. (tekken 5 rules)

snake2000

• Towarzysz
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 26, 2005, 21:26:51 pm »
No cóz ja miałem dylemat NGC(RE,TTS,Zelda,Metroid) czy PS2(PES,Tekken,MGS 2-3,Tenchu,GT),padło na ps2,myśle że głównie z powodu na mgs3,lecz ostatnio mnie coś wzięło i zacząłem odkładać na game cube'a  :wink:

StinG

• Pionier
  • *
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 01, 2005, 13:58:21 pm »
:arrow: Metal Gear solid 2 i 3
 :arrow: Ace combat 4 i 5
 :arrow: GTA: SA

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 30, 2005, 17:51:13 pm »
tylko i wylacznie gry .
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Niter

• Towarzysz
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #44 dnia: Maja 01, 2005, 21:33:38 pm »
Dlatego, ze na PS2 jest MGS 2 i 3 :D  :D  :D

Ann

• Pionier
  • *
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 01, 2005, 21:45:51 pm »
Ja kupiłam PS2 z ogromnego sentymentu... - rany, ale oryginalna jestem :P
:)

Arin

• Pionier
  • *
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #46 dnia: Maja 01, 2005, 22:47:23 pm »
No cóż, kiedy moja Lepsza Połowa zaaprobowała wreszcie wydatek na DVD to z góry założyliśmy, że obok naszego Gacka stanie druga konsola. Padło na PS 2 z powodu gier. Interesujące nas gry na Xboxa mogę policzyć na palcach jednej dłoni a na PS2 są m. in. MGS 3, DMC 3, SH 2, ICO, Downhill Domination (dla mnie równie dobra jak Burnout :)). Wiem też jedno, gdybym miał kupować jedną jedyną konsolę to ponownie wybrałbym Gamecuba (moja Żona tak samo).
Konsola sprawdza się dobrze, jest nieprzerobiona i nie ma z nią najmniejszych kłopotów ale prawda jest taka, że przez większość czasu służy jako odtwarzacz DVD. Gramy głównie na Gacku.  8)

Anonymous

• Gość
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #47 dnia: Maja 06, 2005, 12:28:41 pm »
Cytat: "Akuma"
Kiedy kupowałem konsole praktycznie nie miałem większej alternatywy. Gamecube rozkrecał się bardzo powoli a XBox wydawał sie wtedy czyms niepewnym. Mysle, ze teraz zastanowiłbym sie troche dłużej nad wyborem, choć obecna bibliotek gier na ps2 bardzo mnie przekonuje :).

Grą dla której kupiłem PS2 było GTA:VC. Najpierw kupiłem konsole a potem czekałem na ten tytuł :)

GTA3, VICE CITY i SAN ANDREAS są tez na XBOXA w lepszych wersjach

Anonymous

• Gość
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #48 dnia: Maja 06, 2005, 12:29:58 pm »
Cytat: "blancio_"
Terpil, X jest w gruncie rzeczy tanszy od PS2... szczegolnie jesli chcesz grac po necie. Kupujesz za 700-800 zl X-Boxa, masz Konsole, 4 wejscia na pady, HDD, Sieciowka... Aby osiagnac to samo na PS2 musisz kupic :
PS2 600-700 zl + Multitap + HDD + Memorka + NA ( odpada w wypadku PStwo).
Teraz to wszystko podlicz i wyjdzie Ci ktora konsola jest tansza ;]

xboxa kupisz za 650-699zł nowego w sklepie (cena 799zł w niektorych sklepach jest zawyzona!! za XBOXA

w stanach xbox kosztuje 149$ a ps2 169$

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #49 dnia: Maja 06, 2005, 14:48:47 pm »
Cytat: "talesrom"
Cytat: "Akuma"
Kiedy kupowałem konsole praktycznie nie miałem większej alternatywy. Gamecube rozkrecał się bardzo powoli a XBox wydawał sie wtedy czyms niepewnym. Mysle, ze teraz zastanowiłbym sie troche dłużej nad wyborem, choć obecna bibliotek gier na ps2 bardzo mnie przekonuje :).

Grą dla której kupiłem PS2 było GTA:VC. Najpierw kupiłem konsole a potem czekałem na ten tytuł :)

GTA3, VICE CITY i SAN ANDREAS są tez na XBOXA w lepszych wersjach

loool, GTA:SA juz od dlugiego czasu jest na ps2, juz wiele osób zdązyło go przejsc i pogiercowac w niego 100godzin. A w wersja na Xa jeszcze sie nie ukazała. Jesli koles chciał konsole dla GTA:SA to czy warto tyle czekać na tą gre w wersji X klockowej?

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Player01

• Gość
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #50 dnia: Maja 06, 2005, 15:44:02 pm »
TeleSrom dal jeden post pod drugim - na dodatek sa to chyba niecale 2 zdania (brak interpunkcji), na dododatek nie napisal na temat - niezly jest.

Ja kupilem PS2 dla tych wszystkich najlepszych gier, a sprzedalem dla..... modelu R/C :D. Konsola warta kupna jesli chodzi mu tylko o granie, natomiast jesli ktos szuka mocy i mozliwosci to powinien zwrocic uwage na XBox'a. Najmadrzejszym rozwiazaniem jest posiadanie obu sprzetow w domu.

PS: teraz dzialam jako anderkawer brader i nikt nie wie ze jestem Wudi :wink:.

lupinator

• Gość
Dlaczego akurat PS2?
« Odpowiedź #51 dnia: Maja 06, 2005, 15:49:17 pm »
Cytat: "Player01"
TeleSrom dal jeden post pod drugim - na dodatek sa to chyba niecale 2 zdania (brak interpunkcji), na dododatek nie napisal na temat - niezly jest.

Ja kupilem PS2 dla tych wszystkich najlepszych gier, a sprzedalem dla..... modelu R/C :D. Konsola warta kupna jesli chodzi mu tylko o granie, natomiast jesli ktos szuka mocy i mozliwosci to powinien zwrocic uwage na XBox'a. Najmadrzejszym rozwiazaniem jest posiadanie obu sprzetow w domu.

Wudi dlaczego sam sobie odpowiadasz? przecież przy pytaniu [twoim] jest odpowiedź ;)