W sumie znowu nic ciekawego nie wrzucili poza Death Stranding który mi osobiście nie podszedł sama koncepcja na grę nie była zła ale na dłużą metę bardzo wymęczyła mnie ta gra, sam świat przedstawiony w grze nawet ciekawy graficznie gra nawet bardzo ładna, gry nie skończyłem to nie będę się wypowiadał na temat fabuły, w sumie co mnie raziło w oczy to zachowanie głównego bohatera który był dziecinny co mnie raczej irytowało sama gra miała konstrukcje raczej małej piaskownicy i w sposób w jaki gra była poprowadzona w tle raczej dawało to we znaki, sama postać głównego bohatera który jest w roli ojca gdzie jest odczuwalny Kompleks Edypa występuje w życiu każdego dziecka jako naturalny etap rozwoju psychoseksualnego. Jest to okres, w którym dziecko zaczyna odczuwać emocjonalną i seksualną więź z rodzicem przeciwnej płci, jednocześnie odczuwając zazdrość i rywalizację z rodzicem tej samej płci, może kiedyś skończę jak będzie czas w sumie spodziewałem się nieco innej gry także raczej odbiłem się, i drugiej części raczej nie kupuje no chyba ze zmieniło się coś pod tym względem.