Nowy temat bo nudno ostatnio na forum i może ktoś coś wypisze swojego. Kolejność randomowa.
1. Zelda Breath of the WildSwitch co prawda jeszcze nie zasłużył na miano abym ową konsole kupił, jednak ma tytuł, który wypada ograć. Recenzje mega wysokie, większość osób grających ocenia na 10/10. Jeżeli o mnie chodzi, to jakby gra miała u mnie chociaż 9/10, wówczas miałbym do czynienia z jedną z najlepszych gier w historii.
2. Super Mario OdysseyJedyne Mario jakie ukończyłem to Super Mario Bros, Super Mario World, Super Mario World 2 oraz Super Mario 64. To ostatnie niby rewolucja w branży (ode mnie bardzo wysoko 9-/10), ale jak dla mnie miał kilka wad min. nierówna zajebistość poziomów. Ta nowa część, to niby coś w tym stylu, ale mam obawy, że może podobnie jak SM64 być czymś co nie do końca zagra.
3. Uncharted The Lost LegacyPierwsze w kolejce do nadrobienia. Niby kumpel przeszedł, takie 7+ dla niego i z tego co wiem ponoć końcówka fajna.
4. Monster Hunter WorldGregory zachwycony, Juras uzależniony, recenzje świetne itd. Jednak mam wątpliwości czy to gra dla mnie. Chaotyczne Soulsy?
5. Resident Evil 7 Gold EditionGra wyszła rok temu a je nadal tego nie ograłem. Jednak niebawem wypada sprawdzić, a może nawet 8/10 będzie.
7. PreyDla niektórych to gra roku. Największe obawy mam, że zabłądzę na tej stacji i będę się irytował, ponieważ chyba nie ma wyznaczonego celu gdzie iść dalej.
8. Call of Duty WW2Ukanio skończył i nie był zachwycony a grał niemal w każdego singla Coda. Zagrać i zapomnieć, gra warta max 25zeta, tak mówił.
9. Dragon Ball Fighter ZTo to poczeka na lepsze czasy jak wyjdą już wszystkie dlc itp.
10. Crash N Sane TrilogyJedna z ważniejszych gier do ogrania.
11. Tekken 7Nie ma Lei, Bruca, Armora, Baeka oraz ciekawszych plansz, klimatu, godnego arcade itd. a za to masa pokemonów oraz brak wsparcia pod koksa.
Za Kazimierza może się zlituję, ale kiedy to będzie hehe.
12. Dirt 4Wszystkie 3 części ograne a głód rajdów już na zbyt dużym poziomie.
13. Dirt RallyTeż wypada sprawdzić.
14. Hotline Miami 1 i 2Pikseloza, ale ponoć grywalna ze świetną muzą.
15. Street Fighter 5W końcu wypada to nabyć, teraz wersja po aktualizacjach spokojnie nadaje się do grania. Chyba to najlepsza bijatyka tej generacji.
16. Need for SpeedMoże być nie za dobrze, ale nfsy zazwyczaj staram się sprawdzić.
17. Need for Speed PaybackGość z yt Nrgeek dobrze wypowiadał się o grze.
18. Shadow of WarNa Koksie musi to świetnie wyglądać.
Jedynka grafiką robiła. Gra przejść i zapomnieć, mimo że jedynka wiała nudą, to chociaż dla samej grafy.
19. Mad MaxSylvan chwalił, że lepsze od MGS5 hehe. Raczej nie, ale gra może mieć chociaż klimat.
20. Battlefield 1Głównie dla grafiki, na Pro musi świetnie wyglądać.
21. Watch DogsBenchmark Irasa
22. Watch Dogs 2Lupi chyba tylko z forum przeszedł.
23. Yakuza KiwamiYakuza Zero była świetna, mega fabuła i klimat. Jedynka na bank nie będzie tak rozbudowana bo to remaster jedynki, ale ciekawe co tam Nishiki odjebał.
24. Mass Effect Andromeda
Trylogia zaliczona, jednak ta część jest wręcz zrównana z błotem przez fanów.
25. Final Fantasy XVGra chyba nie dla mnie, no ale kto wie może fabuła jest chociaż ciekawa.
26. The Last GuardianOstatnio ogrywany Shadow był świetny. W końcu grę nadrobiłem, ale jak widzę rozgrywkę z tego to zakup środków uspokajających konieczny. Na, ale niby klimat jest.
27. Fallout 4Jeżeli to shooter FPP to ok, jeżeli przekombinowane nie wiadomo co, to podziękuje.
28. Titanfall 2Dobry single? Ciekawe.
29. Forza Horizon 2Tylko demo sprawdzone.
30. Forza Horizon 3Jak wyżej.
32. Forza Motorsport 7Pogromca GTS?
33. Mafia 3Dwójka była całkiem, całkiem. Tutaj jednak fani bardzo niezadowoleni.
34. Quantum BreakZiarnistość do potęgi, no ale teraz jest koks, to wypada ograć tego pseudo exa MS.
35. PES 18Jak na razie tylko chwile grałem jak kumpel mi pożyczył. Grało się mega dobrze, mimo że rozgrywka wolniejsza niż w P16, 17.
36. NBA2k17Grałem bardzo długo w NBA2K11 i dla mnie to zdecydowanie najlepszy kosz ever. Późniejsze części też dobre, jednak nie aż tak. Ostatnia w jaką grałem to chwile w 2k15. Teraz wybrałem 17 z tego względu, że jest w miarę tania i nowa.
37. HellbladeZ tego co czytałem to ciekawe doświadczenie growe.
38. Dead Rising 3Czwórka to wiadomo, że niewypał, no ale ta część może być dobra.
Nie spodziewałem się, że aż tyle tytułów będzie i być może jakiegoś zapomniałem wymienić
Jak już to się wpisze.