Wiesz, to taka dziwna sytuacja powstała, bo część postów (jakaś 1 strona) w tym temacie poszła... A zostały akurat te w których odp. na "teksty" Franka. A, że jestem odpowiedzialny za swoje słowa (zawsze byłem) i nie widzę potrzeb zamykania tematu. Jeżeli wyrażam swoją opinię, to możecie ją przyjąć albo ze mną polemizować. I co, że skazuje się na lincz czytelników N+? Gdyby coś takiego stało się z forum PE, nie zachowałbym się inaczej. Abstrachując od tego, walne z innej beczki. Forum PE prezentuje poziom pisma, bez większych wpadek. Poziom forum N+ jest niski, a pisma wysoki. Myślę, że N+ nie potrzebuje forum by być popularne. Ja lubię ekipę Gulasha, bo cenię prace wszystkich redaktorów, i to, że daje możliwość pisania Mielowi i Kaxiemu. Szata graficzna eNki plus jest fantastyczna, ale na poletku internetowym N+ ma złą sławę. Sorry no bonus.
@Ako - chwilowo nie czytuje żadnego, co najwyżej oba przeglądne w sklepie. Po prostu w dobie Internetu, niczego się nie dowiaduje nowego, a niepotrzebne mi recenzje nowości czy beta-testy, bo we wszystko mogę zagrać.