Szkoda, że najtańszy abonament dla iPhone to... 95 złotych.
A ile to to kosztuje? Mam wrażenie, że jak podasz cenę, to ja jednak będę wolał iPhone'a. No i nie po to porzuciłem windę na kompie, żeby wracać do niej na telefonie.
A ja mam Motorolę v3. Dość długo zresztą, nie narzekam.
Iż jestem laikiem w świecie tel. komórkowych to mam pytanie. Opłaca się kupić Sony Ericsson K800i używany rok, stan idealny, wszystko cacy za 250zł ?
A "światła klubowe" to opcja, dzięki której nie zamieniłbym go na żaden inny. Wink
Niezależnie od abonamentu, przy zakupie iPhone'a w Erze należy wpłacić kaucję w wysokości 499zł, która zostanie zwrócona po 6 miesiącach (można też wybrać aby ta suma została przekazana na poczet przyszłych rachunków). Wpłacać kaucji nie muszą jedynie te osoby, które w tej chwili posiadają aktywny abonament w Erze.
Roaming jest aktywowany dopiero po 3 miesiącach terminowego płacenia za abonament. Jeśli posiadamy numer w systemie pre-paid z aktywnym roamingiem, to zostanie on zablokowany w momencie przejścia na abonament.
No wiesz, jeśli ktoś każe mi wpłacać kaucję, odbieram to tak, jakby mnie traktował niczym potencjalnego przestępce.Do tego to blokowanie roamingu?!
Dzisiejsze wydania anglojęzycznych serwisów poświęconych tematyce Apple komentują sprawę sztucznych kolejek po iPhone'a 3G przed polskimi salonami sieci Orange. Zarówno AppleInsider, jak i World of Apple oraz MacNN i MacDailyNews cytują doniesienia serwisu Reutersa.Jedna z dwóch sieci komórkowych, która oficjalnie dzisiaj zaoferowała iPhone'a 3G polskim konsumentom, zdecydowała się wynająć specjalnych aktorów, którzy - jak pisze dzisiejsza Gazeta Wyborcza - „wystylizowani od trampek po irokeza na głowie pasują jak ulał do stereotypu „gadżeciarza”. Siedzą na ziemi, czytają kolorowe pisma i podśmiewują się z dziennikarzy”.W Życiu Warszawy sprawę potwierdza przedstawiciel Orange, Wojciech Jabłczyński, który przyznaje wprost: „Kolejki to element naszych działań marketingowych. Chcemy jeszcze bardziej zwrócić uwagę na premierę tego urządzenia”.
I najlepsze - "ajfon fri dżi"
ale za tą samą cenę można mieć wyje*anego innego fona z takimi samymi funkcjami + wideokonferencje.
Cytujale za tą samą cenę można mieć wyje*anego innego fona z takimi samymi funkcjami + wideokonferencje. Pieprzysz, panie.
Mam okazje kupić samsunga U700 za dobrą kasę i mam pytanie co wy możecie powiedzieć o tym telefonie ?
Dorwij go gdzieś, poprzeglądaj za jego pomocą net, wróć i wtedy pogadamy.