A widzieliscie na MTV Parental Control? To jest dopiero chore, chlopak ma powiedzmy dziewczyne, ale juz mu sie 'znudzila', wiec zamiast z nia zerwac w tradycyjny sposob, bierze udzial w programie, w ktorym spotyka jakas inna kobiecine, randkuje z nia przez caly dzien i wieczorem, przy swojej obecniej dziewczynie i przy RODZICACH (tak, oni caly czas wiedza o co chodzi, ba, widza filmiki z randkowania syna/corki!) oswiadcza, czy wybiera bycie z obecna dziewucha czy moze zdecydowal sie na te nowa, spotkana w programie. Brak slow, jak to widzialem na wakacjach to myslalem ze sie przekrece ze smiechu
Jesli o mnie chodzi, to w TV ogladam glownie Fakty (bo najszybciej, ich formula mi najbardziej pasuje), pogode, czasem W11, Kryminalnych no i LOSTa 2 sezon w czwartki na TVP1
Od biedy ogladnie sie jakims film z gatunku 'superkino', tudziez 'mega hit', choc glownie jest to przypomnienie starych hitow, anizeli odkrywanie nieznanego. Generalnie nawet nie wiem, czy rodzice placa abonament za TV (podejrzewam, ze nie, choc kto to wie), i tak rzadko lampimy sie w to pudlo ze skoslawionym obrazem. Tyle ode mnie ;]