Autor Wątek: Co pierwsze kupicie: Revo, Xboxa 360 czy Playstation 3??  (Przeczytany 11665 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

JoJo

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Co pierwsze kupicie: Revo, Xboxa 360 czy Playstation 3??
« Odpowiedź #40 dnia: Maja 09, 2005, 22:01:07 pm »
Wszystko zależy od jednej firmy :) Jeśli Konami bedzie wydawać na ps3 swoje gry tak jak wydawało na ps2 to kupuje bez zastanowienie ;]
Nie mógł bym patrzeć że np. posiadecze xbx360 grają wcześniej w PESA , SILENT HILLA , albo METAL GEAR SOLID uwielbiam te gry  :twisted:
Oczywiście inne gry też się troche liczą ;p A w planach i tak mam zamiar kupić ps3 , nienawidze m$ i chyba by ta firma musiła wykupić Konami żeby mnie to siebie przyciągnęła :/ (oby to się nigdy nie stało!)
A z Revo bedzie nie stety ta sama sytuacja co teraz z kostka tnz. konsola dla "wybranych" :P
When dreams become truth... Play Station 3

Player01

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Maja 09, 2005, 22:01:33 pm »
Miazga- jak mogles zniszczyc tak fajny temat? Wyjatkowa zdolnosc do destrukcji masz chyba od urodzenia, bo to nie pierwszy taki kwiatek w twoim wykonaniu :P.

A slyszeliscie ze Cell wygenerowal naraz 48 obrazow MPEG2 (wszystkie oddzielnie, nie korzystal z jednego dekodowania dla wszystkich), w rozdzialce 1920x1280? Moj komp przy jednym w takiej rozdzialce by sie pewnie krztusil, a jest to komp nie byle jaki.

gruby

• Proletariusz
« Odpowiedź #42 dnia: Maja 09, 2005, 22:25:58 pm »
Cytat: "JoJo"

A z Revo bedzie nie stety ta sama sytuacja co teraz z kostka tnz. konsola dla "wybranych" :P

Wcale bym się nie obraził ;D żeby tylko gier było bez liku :D
Wszystko o next-genach- www.gamepub.org
www.valhalla.pl - wkrótce
http://havana.mp3.wp.pl - już

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #43 dnia: Maja 09, 2005, 22:40:17 pm »
gra dla wybrańców i dużo gier? to się wyklucza :)

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Maja 10, 2005, 16:02:21 pm »
Cytat: "Miazga"
musi...? :]

Meduza to niezależne zwierzątko i prosze nie mówić nigdy, zę Meduza "musi" bo się meduza wypnie i g**** zrobi :D. Taki z niego parzydełkowiec. A co do tematu, jesli będzie mnie stać to pewnie PS3, ale to może ulec zmianie. Nie ukrywam, że kupie to na czym będzie można odpalać importy, a nośnik blu-ray nie nastraja optymistycznie w tej kwestii.

@Wudi - mój komt też jest niebanalny, a by się krztusił przy 800 x 600 :D.