Mialem okazje pograc chwile i pierwsze wrazenie jak najbardzije pozytywne, grafa sliczna, polska wersja nienajgorsza, gra sie dobrze, ale jednego nie rozumiem, jak miliony posiadaczy PS3 moga grac w fpsy na tych gownianych Dualach po przesiadca z pada od 360 to myslalem, ze mnie kur#%A strzeli jak nie moglem w nic namierzyc i jeszcze te spieprzone spusty, przez co strzal trzeba miec na r1, zamiast r2. Masakra Sa jakies nieoficjalne pady do playa przypominajace te od 360, bo niedlugo znowu se zainwestuje w ps3, ale z tym padem to bedzie nie ujechanka
Oj, racja, jak przesiadłem się z x360 na ps3 to pierwsze wrażenie jak wziołem pada w łapy to "co to kurde jest? pad za 19.99 w promocjii czy co?". gram i grałem wcześniej tylko w serie bf (ostatnie pare lat, bo wcześniej grałem we wszystko co dobre), różnica między padami to niebo i ziemia, gram padem od ps3 już prawie rok, i tak jak przysłowie mówi że człowiek jest jak świnia do wszytkiego się przyzwyczai, tak ja niby przyzwyczaiłem się do tego pada, ale wiiieeele bym dał żeby grać padem od x360, bezdyskusyjnie lepszy, wypukłe gałki to pomyłka, spusty tak samo, ogólnie komfort trzymania. Być może w innych rodzajach gier w których główny nacisk kładziony jest na krzyżaka pad od ps3 jest wygodniejszy/precyzyjniejszy/lepszy, być może, ale shotery to domena konkurencjii.
Co do samego kz2, to nie gerałem w pełną wersje, miałem bete, potem demo, i dzięki temu nie kupiłem gry
EDIT: Apropo kucania gdy do ciebie strzelają, prawie zawsze jest to lepsza pozycja niż gdybyś stał, a im odległość jest większa tym bardziej kucanie premiuje, tym bardziej leżenie, każda czynność której zadaniem jest zmniejszenie powierzchni celu, jest dobra, wbrew pozorom nawet na bliskie odległości (kilka metrów).