Rodzyn roku ziooom. Ja tak uwazam, znajdzie sie kilkunastu takich na tym forum. Znajdzie sie rowniez kilkunastu developerow mowiacych podobnie. I moze to zabolec, ale sa ludzie, na ktorych KZ2 nie robi piorunujacego wrazenia. Jest ladne nie zaprzecze, ale ludzie bez przesady, nie ma co sie tak tym jarac, bo sa juz dostepne gry na bardzo podobnym poziomie (FC2) lub IMO wygladajace nawet lepiej (RE5).
Ehh.. Ja wiem, że to wszystko rozbija się o kwestie gustu i nie mam zamiaru podważać czyjegoś odczucia, ale proszę Cię, grałeś chociażby w bete? Jeśli nie to plis, zamilcz... Po tych dzisiejszych filmikach znając e-życie, zleci się banda xludzi próbujących na siłę udowodnić i wmówić, jaki to killzone jest brzydki (mając filmiki i shoty przed oczyma...) i w ogóle fe, bue, sraka. A prawda taka, że tych "fanów" ms, cholernie boli, pojęcia nie mam czemu, chcą pograć w tak dopakowaną graficznie grę niech kupią se chlebak? Ki problem? Oczywiście nikogo nie obrażając, mam tutaj na myśli zaślepionych marką graczy, nie trzeźwo patrzących na rynek konsol ludzi.
Swoją drogą, to niessamowite, nie wiem na jakim bulidzie śmiga beta, ale to co dzisiaj pokazali wygląda imo, jeszcze lepiej, od razu rzucają się w oczy na mase poprawione textury. Co tu dużo pisać, gra cudo, multiplayer dostarczył mi takiego funa, że pojęcia nie mam jak tutaj doczekać do lutego. Pany toż ta gra pozamiata całość. Dziękuje pozdrawiam, wszelkie dissy można sobie darować.