...ale na x0 liczy się kasa i nic wiecej stąd średniaki typu GOW2 odgrzewany kotlet i inne)
Przyznać muszę że to jedno z mądrzejszych zdań jakie czytałem.
A nie jest tak ? Patrz gears of war wydali jedynkę zgarnęła nagrody wyznaczyła jakiś tam standard, oczarowała grafiką, po jakimś czasie ogłaszają że robią dwójką która notabene wygląda identycznie nawet gorzej miejscami, a gameplay IDENTYCZNY. Równie dobrze mogli dużo bardziej poprawić grafikę, podciągnąć możliwości silnika, ale woleli wydać póki jeszcze jedynka jest na topie.
To samo Mass Effect tutaj nie wiem jak było, ale zamiast przesiedzieć na kodem gry parę miechów by chodziła cacy wydali BUBLA, który doczytuje, tnie się i Bóg wie co jeszcze, a wystarczyło popracować trochę, ale po co MS woli kasę trzepać i nic więcej. Sony myśli bardziej innowacyjne i daje kasę na gry hiciory, których na x0 nie ma i nie będzie bo to konsola strickte hamerykańska, gdzie gówniane i kolorowe Halo rządzi, natomiast na PS3 zajebisty Killzone.
Dlaczego wybrałem x0 ? Bo mam sentyment do gier typu PGR4, Gearsy mimo wszystko, Mass Effect. Ponadto multiplatformy na ps3 są w większości przypadków gorszę, a jak wiadomo są one zapchajdziurą między exclusiveami, które WYMIATAJĄ.
: Styczeń 08, 2009, 12:22:31 pm
LoNdEk Ty chyba kupisz PS3 dla tej gry. Tyle co Ty się wypowiadasz w tym temacie (nie ważne że bezsensu i z okropną zazdrością) to chyba żaden posiadacz X0 Cię nie przebił. W sumie Ty, taki onanizator sprzętowy za czasów PC'ta, nie możesz nie mieć najmocniejszej konsoli na rynku z najładniejszą grą ever.
Hihihi pewnie jak to piszesz (a piszesz wszędzie) to masz kisiel w majtach i gdzie się tylko da. Miałem ps3 dość długo i konsola jest świetna, ale żeby być takim chorym fanbojem to się w pale nie mieści.
Zwracałem się do LoNdKa, więc nie wpierdzielaj się między wódkę a zakąskę jak Cię nikt o to nie prosi. LoNdI zakapował że mój post był żartobliwy, a w Tobie się krew zagotowała znowu. Jakim Ty musisz być chorym fanboyem skoro na każdy przytyk do X0 stajesz w jego obronie.
Wracając do tematu. Najpierw ktoś podawał info że gra będzie pod koniec lutego, teraz czytam że 6 lutego. Jest jakaś oficjalna informacja odnośnie premiery? Widzę że Sony znowu ma w dupie reklamę produktu. To samo było z Little Big Planet. Nikt do końca nie widział kiedy premiera. Przecież już powinny pojawiać się jakieś reklamy o nadejściu KZ2 a tu cisza.
a co nas obchodzi że sony słabo reklamuje kz? nie wiem jak wy ale ja akcjii od nich przynajmniej nie posiadam, i dynda mi to i powiewa, zresztą sami nakręcamy się jak wypuszczą screena z jakąś teksturką (średnie zresztą)
kontynuacja średniaka a ile stron na forum? 200 ileś tam, a gry nie ma, dla porównania uncharted 125 stron, lbp 81 stron, gta 66, itd..
co do poziomu trudności to jak dla mnie jedyne słuszne ustawienie to normal, irytujące jest przechodzenie po dziesięć razy paru metrów, a gra przeważnie utrudnia nam to przechodzenie respawnującymi się przeciwnikami, nie ai utrudnia gre tylko właśnie respawny, najbardziej poroniony system chyba
Powiedz to Treyarch i IW bo te skrypty i respawy wroga jeśli nie przejdziemy do checpointa są tak żenujące i żałosne że momentami zastanawiam się czy nie gram w grę z 2001 roku...
Taki Medal of Honor Airborne ma dynamiczne AI która robi co chce i się żołnierzyki NIE ODRADZAJĄ, a po prostu wybijemy i cisza, a COD dalej ten sam schemat.
Offtop