Czy w nowym mgs zbieram coś jak dog tagi czy inne figurki np. żab itp ?
Ano figurki B&B sie zbiera, chociaz sam jeszcze zadnej nie spotkalem
tak jest 5 figurek... 1 podczas pierwszego briefingu na nomadzie, a pozniej wszystki po zabiciu bossow i tak kolo octopus lezy na lozku, ravena na najwyzszym poziomie wiezy, crying wolfa nie wiem, a mantisa w tym dlugim przejsciu na parterze... jak zbierzesz wszystkie to dostajesz solar gun ;] mozesz je zebrac w etapie pomiedzy wybiciem jej w zbroi a tym jak chodzi normalnie, tylko sie trzeba pospieszyc bo wiadomo, pozniej ekran gry na bialo sie z mienia i tyle
@above89
Ja przeszedłem prawie całą grę w stylu stealth, ale muszę przyznać, że jednak Kojima postawił w tej grze na "głośny" styl co mnie troszkę martwi, niektóre poziomy tak sugerują, a co więcej te 60 typów broni też to sugeruje ;]
Opublikowane: Czerwiec 16, 2008, 13:54:59
ja nie wiem jak wy gracie _ 20 min to ja tam walczylem z bossem_ wczesniej byla 20 min akcja wypasna na /....
bo ida pewnie na pale i tyle ;]
Opublikowane: Czerwiec 16, 2008, 13:59:36
###
aha Rose jest zdecydowanie najlepsza :] meryl jakaś takaś dziwna jest no i Naomi też niezła ;]
#####
co do kwestii headset + codec to niestety, ale rozmów z codeca nie słychać w słuchawce bluetooth, tylko te rozmowy podczas gry, kiedy otacon coś do ciebie mówi...
#####
dobra już wiem gdzie jest statuetka wolfa, obok drzwi, którymi wychodzisz po skończonej walce ;]