0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie zapominajmy, że SONY jako pierwsze na masową skalę postawiło na ergonomicznego pada - przedtem królowały płaskie "płytki" z guziczkami (NES, SNES, SEGA Master System, Saturn, Amiga CD32...). Więc się chłopaki znają na rzeczy.
Dla mnie taka konstrukcja pada jest dosyć oczywista i dziwię się, że Microsoft na to nie wpadł. Przecież skoro pady są bezprzewodowe to jest prawdopodobieństwo, że wkurzymy się kiedyś i rzucimy przez otwarte okno. Dzięki zastosowanej konstrukcji nie stracimy pada, bo ten grzecznie do nas wróci.
Mikes, 23 10 2005, 17:13Wiecie po co pad do PS3 jest w kształcie bumerangu?jak się wkurzymy i nim rzucimy bo wkurzy nas jakaś gra to wróci i się nie roztraska
Wygląda jak tanie pady do PCta. Mój kumpel ma podobny Sitek(a) i prawie grać się na nim nieda.Wg. mnie pad powinien pozostać ten sam, oczywiście troszkę trzeba zredukować wagę i dodać pezprzewodowość w standardzie. Sony na E3 pokazali tego pada żeby było o nich jeszcze głośniej.
Co to za rogal jak sie to wogule trzyma Dla mnie MEGA śmieszny
Co to za robert jak sie to wogule czyta Dla mnie MEGA śmieszny
Moim zdaniem dopracuja go tak, ze bedzie wygodny jak pad do X-box'a, albo jeszcze bardziej.
Nie mów że pad od XBoxa jest wygodny!?Miałem XBoxa i wiem co to znaczy na nim w PESa.
ale te dwa przyciski pod A to maksymalnie zwalony pomysł.Lepiej było by je umieścić nad trrigerami...
Kto jeszcze gra w gry 2d wie ze niewiele jest gorszych padow na ziemi od tego Xboxowego...moze te z targu za 3 zl..., sorry no bonus. Na szczescie w bananie nie zmienili krzyzaka i bedzie git. I tak dual rzadzi...
I tak dual rzadzi...
Cytat: "UFO"Nie mów że pad od XBoxa jest wygodny!?Miałem XBoxa i wiem co to znaczy na nim w PESa.Wg. mnie pady do X-box'a sa ekstra wygodne. Ich wielkosc jest super dopasowana, dzieki czemu kazdy palec ma swoje miejsce na padzie A gre w PES'a to kwestia przyzywczajenia.I taki zapewne rowniez bedzie pad do PS3. DS2 IMO byl troche za maly (a juz napewno, gdy ktos mial duze rece).
Pad do X360 pewnie jest spoko ale sam krzyżak to ciągle niejest TO
Co do Dual Shock'a 3 aka rogal to dla mnie jest jasne - Sony pomylić się niemogło
1. W PES'a 5 lepiej gra się na krzyżaku - ten w padzie do X-boxa jest nieporozumieniem...
2. Jakoś niemogłem znaleść L2 i R2 - to też porażka.
Mozna do tego sie przyzwyczajic.
o ale jak do diabła mam wcisnąć biały/czarny i jednocześnie np. X?
Cytat: "Hubi"Mozna do tego sie przyzwyczajic. No ale jak do diabła mam wcisnąć biały/czarny i jednocześnie np. X? Musiałbym sobie trzeci kciuk przyszyć Dla mnie krzyżak na Dualu niejest problemem - nigdy niemiałem odcisków ani mnie palce niebolały a w wiele gier wole grać na krzyżaku. No i precyzja przedewszystkim
Dla mnie krzyżak na Dualu niejest problemem - nigdy niemiałem odcisków ani mnie palce niebolały a w wiele gier wole grać na krzyżaku. No i precyzja przedewszystkim