Wolę dać 130 zł raz na rok i grać (prawie) bez obaw, niż mieć za darmo i czekać na cud.
Ja wolę mieć za darmo i bez obaw, ale kto co lubi
Poza tym, trochę przeczysz sobie w swoim poście. Piszesz bowiem, że jeżeli coś chodzi źle, to wina gry a nie XBL, a zaraz po tym sugerujesz, że XBL jest lepszy, bo w K2 czy CoD4 były problemy. Tutaj w takim razie również można byłoby dać przykład, jaki to XBL jest biedny, bo Gearsy 2 lagują/lagowały, a np. w takim Resistance masz 60 luda w multi, a w nadchodzącym MAG 256 graczy i jest/będzie wszystko supcio.
Wiesz pisałem o rzeczach realnych, nie idzie mieć wszystkiego.
Zawsze piszę tyle ile wiem nic ponadto, akurat GeoW ma to do siebie, że nie chodzi za dobrze, winę za to ponosi Epic, które nie umie z optymalizować kodu sieciowego, w obu częściach nie poradzili sobie z tym.Więc trudno winić za to XBL'a, skoro taki COD czy Halo chodzą wybornie i jaki i cała reszta gier. Co do PSNu ogólnie narzekać nie mogę, bo grałem a na nim jedynie w KZ2 i Resi2, KZ2 w dniu premiery wychaczyło się, nie wiem czy to wina gry czy PSN'a, nie wiadomo co zawiodło, fakt taki że grać nie szło. Takie Halo 3 sprzedało się dużo lepiej i XBL poradził sobie bez problemu, więc jest coś na rzeczy.
Na forum PE, była masa narzekań w sprawie COD'a4, połączenia się z przyjaciółmi, czekania na meczy itp
Z GeoWem tak zawsze było i będzie.