PS3 ssiiiiiiiiieeeeeeeeee
Widzę że pojęcie masz. To teraz wrzucę porównanie Oblivionów na obie konsole i napisze że X0 ssieeeeeeeeeeeeeeeeeee. Najbardziej to ssie deweloper, który chce nabijać kasy za swoje lenistwo.
Dlatego kładę lachę na takich bolków. Kupię KZ2 i inne gry, które pokazują że jak się chce to można pokazać na co stać maszynkę Sony.
Opublikowane: Październik 05, 2008, 15:21:23
Dobrze, dobrze. Partaczom się kasa nie należy. Chyba że będą sprzedawali tą grę za 100zł.
Niezły szajs. Brawo dla dewelopera za piksele rodem z PSX'a. Takiej wiochy to ja dawno nie widziałem.
Jak za grafikę ciut gorszą nie kupisz tej gry to będziesz mega-nerdem(bez obrazy). Bioshock pożera pozycje z ps3 klimatem i grywalnością(ale rozumiem, że jeśli nie jest "UNCHARTED11!!@!!!#!#!!" to ssie), kto kocha gry wideo musi zaliczyć przygodę w Rapture.
Jakby sprzedawali ją za 100zł, usprawiedliwiając tym samym gówniany port to bym kupił. Natomiast jeśli ktoś leci sobie tak w kulki i woła za to 200zł to może mnie co najwyżej cmoknąć w dupę. Bardzo się cieszę że ludzie wycofali pre-ordery bo tym samym dadzą do zrozumienia tym partaczom że mają ich tak samo w tyle jak i oni graczy mają.