Tak o Gta 4 na PC i na konsolach
Właściwie to by wyczerpało temat gdybyś nie napisał po kropce tego zdania:
Poza tym dziwie Ci się że nie widzisz filtrów, blurów itd. która zmiękczają obraz by nie było tak sterylnie jak na PC
To teraz dalej mówisz o GTA4? Bo jeżeli tak to jak możesz mi się dziwić, że tego nie widze skoro tej gry wcale nie widziałem?
No ale jeżeli te filtry występują we wszystkich grach konsolowych a na PC ich rzekomo nie ma. To jesteś w błędzie. Dead Space poza strasznym aliasingiem i gorszymi teksturami nie ma nic czego nie byłoby na PC. Brothers in Arms to samo, Girsy pierwsze, jak najbardziej, tomb raider underworld - a i owszem, przykłady mógłbym mnożyć, ale to nie ma sensu. Wiec tak jak mówie, może i GTA4 ma jakieś filtry na konsoli, których nie ma na PC - jeszcze będe miał okazję to sprawdzić. Wszystkie inne multiplatformery nie mają żadnych takich filtrów.
Nie widzi mi się mieć Full HD LCD tylko do gier dla mnie Tv spełnia jeszcze podstawową swoją "robotę" czyli służy do oglądania TV. Tu też czymś błyśniesz
Nie wiem o co Ci z tym błyszczeniem chodzi, więc niewykluczone, że niechcący mi się uda
Anyway ja TV nie oglądam w ogole. TV służy mi do obsługi kompa i PS3