Tylko zasadnicze pytanie : a co mnie to kuwa obchodzi?
Sam napisales:
"W takim razie ile ma latek osoba ,której posty ,większość postów przepełniona jest "lolami"?"
Na papierze możesz mieć i pięćdziesiąt , tylko co z tego ,jeśli brakuje ci argumentów to walisz na prawo i lewo "lolami" , durnymi tekstami i podjazdami w stylu "a ty misiu masz 13 lat", nie tylko ty zresztą.
Dyskusje dla przykładu w dziale KZ2 o niezniszczalnych lampach, helgaście z gifa czy ocenie jakiegoś ćwoka z extreme to są na poziomie "dorosłych" ludzi , ale już zrobienie paru filmików z gry i wrzucenie linków do odpowiedniego działu czyni mnie gówniarzem. Ot cała prawda , piaskownica , piaskownica , piaskownica.
Na marginesie, dlaczego nie czujesz potrzeby oglądania tych filmików? Czyżbyś był na straconej pozycji? Boisz się wyśmiania jak w przypadku Maximusa O.o? Oj cienki jesteś ,cienki .
Ja pier*ole, po to sa emotikony co by ich uzywac, czasami lepiej dac wink'a co by pokazac jakimi emocjami podszyty jest twoj post niz je opisywac. I nic o zadnym misiu nie napisalem
I o niezniszczalnych lampach w dziale KZ2 nic nie pisalem, Helgast z gif'a - tak, jestem winny, no coz sie AI pogubilo co bylo widoczne na rzeczonym gif'ie. Jurass nie mam czasu na ogladanie tych filmikow, kobieta mnie odciaga od kompa
, jeszcze jeden wazny argumant, dla ktorego nie warto ogladac takich filmikow -
TY I TAK ZAWSZE BEDZIESZ WIEDZIAL LEPIEJ (jak swego czasu Iras), wiec po co mam marnowac swoj cenny czas?!
Jeszcze nikt mnie na forum nie wysmial, widocznie nie daje nikomu okazji.
Ze jestem cienki to wiem, do grubaskow nie naleze
. A tak na powaznie, to o co ci z tym cienki chodzilo?! Bawimy sie jak dzieciaki ?! Takie podpuszczanie, wogole slowa "cienki jestes" nie pasuja mi zabardzo do obrazu 28-latka.
Nie bój żaby , chłopaka nie szukam , więc te zdjęcia mi do niczego nie potrzebne.
A jeśli chcesz wiedzieć czy mój wiek ,który podałem w profilu jest wiarygodny, spytaj Tarniaka.
Tarniakowi w nic nie wierze