Ja tylko jedno wtrące jeszcze, jeśli można. Ja rozumiem Wudi, że dla ciebie gra na 8 jest grą słabą i nie warto jej ściągac, kupować. Ale pozwól do jasnej cholery innym podejmować swoje własne decyzje i nie czepiaj się, że ktoś pisze nie tak jak TY byś chciał, zeby pisał. Do licha, nie jesteś pępkiem świata i nie dyktuj ludziom co mają robić, pisać, grać. Tak jak w przypadku Siudyma. Facet napisał, że IGN ocenił grafikę na 10/10 i miał do jasnej cholery do tego prawo. Tak jak ty nie masz prawa dyktować innym co mają pisać, myśleć, robić.
Zaczyna mnie to już wnerwiać jak piszesz, że wszyscy muszą kochać jedną firmę, bo głos większości liczy się bardziej od głosu mniejszości, że wszyscy powinni mieć identyczne zdanie z twoim (tak odczytuje twoje czepianie się...), że informacje przekazywane w postach nie mogą różnić się od ustalonego wcześniej przez ciebie wzoru.
Ehh, miałem coś jeszcze napisać na temat Wudiego ale...ale mi się odechciało. Nie ma co tracić czasu.
Conker...ehh, gdybym tylko miał Xboxa...Chlip, chlip...Nic to, odbiję sobie stratę Conkera katując God of War. Jeszcze kilka dni...4...