Temat na forum dotyczy gry FORBIDDEN SIREN.Mam pewien problem i myślę,że ktoś z was będzie potrafił mi pomóc.Otóż gram w grę i trzymam w rękach opis gry z PSX EXTREME.Utknąłem w misji 5(tej gdzie kieruje się KYOYA SUDA. Należy dotrzeć do Tabori w razem z niewidomą dziewczyną)W pewnym momencie opcją "Clear Brushwood" należy usunąć krzaczki i kawałek za nimi zakręcić zawór wody.Niby wszystko proste ale ja nie mogę zakręcić tego zaworu!Co jest?Co jeszcze trzeba zrobić?Zakręcenie go jest potrzebne do odkrycia grobowca(alternatywne zadanie w tej misji).Pozatym w gazecie piszą jeszcze,że w tej misji można "wkręcić śrubę" w ziemi,ale nie napisali gdzie się ona znajduje!Błagam,proszę o pomoc!Pragnę ukończyć tą grę w 100% a bez tego nieukończe
A jak już jesteśmy w temacie to proszę fanów survival horrorów do wyrażenia króciutkiej opini na temat tej gry.Chciałbym wiedzieć co o niej sądzicie.Czy jest dla was straszniejsza od Fatal Frame czy Silent Hill.Możecie wystawić jej ocenę(skala 1-10 z uwzględnieniem plusów i minusów)Jak dla mnie to gra na
8/10