ehhh, tarniak sie uwaza za osobe dorosłą i takie pisze posty, choc takim nie jest, no i gdzie tu sprawiedliwosc? Zamknął jeden z najfajniejszych tematów gdzie było duzo postów i fajny klimat aż tu nagle przeszkadzały mu posty Don pedra i lodzika. Litosciii, czy w tych postach były jakies przeklenstwa i obrazanie innych opdób? Moze jak tarniak skonczy swoje dojzewanie i ukonczy te 18 lat to bedzie sie nadawał na moda o sprawach bardziej dorosłych, bo jesli chodzi o sprawy konsolwe to jest jak najbardziej ok.
A jesli chodzi o ostrzezenie dla don pedra to powinno byc wycofane! A tak w ogóle to niech wróci Palli, jedyna powazna osoba z szefów GO i niech tu posprzata, mam nadzieje ze wycofa te ostrzezenie Pedra, bo to nie jest pierwsze i teraz musi bardzo uwazac na takie osoby jak casper, czy tarniak zeby go nie za przeproszeniem wyj***li z tego forum za darmo.
To jest duze forum na które wchodzi duzo osób i powinny cim operowac osoby powazne, które nie sugeruja sie własna opinią tylko tym co jest dopuszczalne i słuszne. Mody robią nie potrzebną kłutnie i tyle, jeśli im sie nie podobają posty to niech napiszą do tej osoby na PW zeby sie troche ograniczyła i tyle. Zadanie moda powinno polegac na utrzymaniu porzadku i nie robienia nie potrzebnych kłutni. Ale niestety tak nie jest. Ja powiem tyle, wróć Palli z tych swoich wakacji (na których netu nie ma) i zrób tu porządek, bo oprócz pilnowania forumowiczów przydało by sie upilnowanie swoich pracowników, czyli moderatorów (oni nie zawsze muszą mieć racje, trzymają się razem i forumowicze mają gówno do powiedzenie, choc ich zdanie jest inne).
P.S Palli jest czlowiekiem którego bede szanował do (mam nadzieje) konca zycia, pisac dla czego nie musze.