Cytat: _Music w Kwietnia 23, 2009, 23:04:27 pmA co jest nie tak z błękitnym? Mam identyczny kolor w pokoju, błękit RULZZZZZZ
A co jest nie tak z błękitnym?
Mam tez 50' Panasonic'a, ogolnie to wole plazmy od lcd, a teraz planuje kupic jakis dobry projektor, bo jak sie przyzwyczaisz do duzego tv, to z czasem przestaje wydawacsie duzy.
Myslisz ze bym nie chcial, ale w tym domu nie mam piwniczki, tak to juz dawno by staly jakies automaty
A jaka to jest muzyka na poziomie? @ReDGenialnie sobie urządziłeś pokój.
A jaka to jest muzyka na poziomie?
Cytat: MarcePan w Maja 04, 2009, 09:52:01 amA jaka to jest muzyka na poziomie?
Cytat: dark\ w Maja 04, 2009, 09:57:02 amCytat: MarcePan w Maja 04, 2009, 09:52:01 amA jaka to jest muzyka na poziomie? hahaha dobre ja bym polecił to:
Na ch,uj Ci flaga jamajki?
Bo jest zajebista czarnuchu
Taką samą miał Ali G w swoim pokoju
Flagi w pokoju już nawet nie można mieć? Ja od jakiegoś czasu poszukuje flagi wlk brytanii, tylko dlatego że wzór jest klawy. Zabronicie mi wywiesić?
Cytat: Niebieski w Maja 04, 2009, 17:41:53 pmFlagi w pokoju już nawet nie można mieć? Ja od jakiegoś czasu poszukuje flagi wlk brytanii, tylko dlatego że wzór jest klawy. Zabronicie mi wywiesić? Nikt nie broni wywieszać flagi obcego państwa w pokoju, zakładać koszulki z ryjem che guevary, słuchać feela, wozić się maluchem ze spoilerami czy robić cokolwiek innego uznawanego za obciachowe. Stety bądź niestety.
Może nie jest patriotą i ma wyje**ne na ojczyznę? Dla mnie dobre tłumaczenie.
Może nie jest patriotą