Hmm.. powiedzmy, że te kłótnie nt. wyższości PS2 nad GC ominę (swoją drogą, bycie aż takim fanboyem jest imho bez sensu.. no offence Wudi), i zajmę się głównym tematem. Nawet dobrze się składa, bo kupiłem GaCka jakiś tydzień temu, teraz mogę zargumentować, czemu akurat go
Ano po pierwsze, Nintendo jest dla mnie znakiem najwyższej jakości i gwarantowanej frajdy, zawsze, i wiem, ze Ninny nie zawiedzie
Po drugie na GaCku miałem do tej pory grać sporo, bo otto ma GC`a już spory kawałek czasu, i zawsze jak u niego jestem, to gramy sobie (nic to, że wyciska ze mnie ostatnie poty i daje baty w SSBM..teraz poćwiczę i będą co najmniej równe szanse
), więc wiem, 'z czym to sie je'. Możecie powiedzieć, że przecież na PS2 i Xboxie też może jest tak świetnie ? Grałem i na PS2, i na Xboxie, i po prostu GC najbardziej mi odpowiada
No na pewno atutem też jest różnica w cenie do pozostałych konsol, bo przecież to jest widoczne na pierwszy rzut oka
Poza tym sprawdzone tytuły, w które pragnąłem zagrać (Zelda, gry z Mario, etc.
).
No i to, że teraz oboje, z ottem may GaCki, to też w pewien sposób raźniej nam, z dwoma tymi samymi konsolami
)
No a poza tym jestem fanem Ninny ^^