Dobra, nie bijcie...
Z tym forum jest tak jak w szkole...Jak jesteś aktywny, często dyskutujesz, na przeróżne tematy to jesteś wychaczany i zauważany...a jak piszesz mało, często nie na temat i po cichu to...możesz łamać regulamin a i tak przymykają na ciebie oko...
ooo...albo jak masz pozycje, jesteś lubiany przez wkręconych ludzi to ostrzeżeń i bananów nie dostaniesz...taka jest już rzeczywistość!
Regulamin łamie masa, ostatnio jednak zrobiło się cholernie surowo i ostrzeżenia i bany lecą bardzo, bardzo często!Jeszcze jak tu wchodziłem było spokojniutko...
Powiedzmy tak: nie da rady...ogółem - niechcesz wylecieć, stól pysk i pisz olbrzymie wypracowania na dany temat, nie żartuj często tylko pisz bardzo poważnie...i nieważne czy będzie nudno...ważne że z tąd nie polecisz...
Uważam jednak że powinny być najpierw ostrzeżenia na privie, dopiero potem normalne...
Dobra to tyle, faktem jest że wciąż nie kapuje czemu dostałem to ostrzeżenie, o offtopie nie ma mowy - bo temat sensowny, razem z wudim pisałem na temat. Warto przemyśleć i jeszcze raz sprawdzić!!!Było o szkole, a jak o szkole - to o uczniach i o nas samych w szkole!Logiczne prawda...
Dobra, no nic, i tak moje zdanie pewnie jest mało znaczące, Pedro ma tu głupawą rangę i niestety nikt się z nim nie liczy...