No to wypadało dodać by coś od siebie ja devila 1 zaliczyłem koło 30 razy prubując kupić wszystkie umiejętności i takie tam. Nie pamiętam ile mi do dokładnie zajęło ale warto było
Dla mnie Dante nie wygląda jak gej
^^ Właśnie bardzo mi się podoba
Poszukam jakiegoś info i wrzuce jak bede miał czas. DAWAĆ DMC 4
Opublikowane: Styczeń 13, 2008, 21:04:51
OK mam Czas Info dla was:
Capcom postanowił poszerzyć grono odbiorców, proponując DMC 4 również posiadaczą Xboxa 360. W nadchodzącej części wcielimy się w Nero, który był świadkiem rzezi członków Zakonu Miecza. Wyznawcy Spardy zginęli z ręki Dantego, którego Nero będzie chciał za wszelką cenę zabić. Pomoże mu w tym gorąca Kyrie-siostra przywódcy Świętych Rycerzy stojących po stronie dobra . Nero wyposażony w Czerwoną Królową (miecz), Błękitną Różę (pistolet) i nową umiejętność Devil's Bringer rozerwie napierających znacznie większymi grupami przeciwników. Odświeżony bardziej dynamiczny system walki (sprint, ślizg, miecze na linkach), nieco większa interakcja z otoczeniem, a także nowi bossowie i kombosy powinny w zupełności wynagrodzić brak znaczących zmian w serii. Wygląd lokacji jak zwykle zapiera dech w piersiach. Słynna z industrialno-gotyckiej architektury gra tym razem zabierze nas w podróz po portowych miastach, zamczyskach i opuszczonych fabrykach.
Źródło CD ACTION KONSOLE
Niedługo napisze całą zapowiedź z Neo+ Jak bedziecie chcieli bo chyba nie każdy kupił NEO+