Jestes niedaleko otwartych wrot i masz juz 10 lvl? Kurde ja mam 4 a jestem jakies 5h grania za tobą.... cos ty robil, ze go tak nabiles...??[/quote]
Jak to co gralem
Obecnie mam 17lvl 2 bramy za soba(choc minalem chyba z 6 jak nie wiecej) i zrobilem sporo pobocznych questow. Paranoja albo laski uwodzace kolesi daja rade
Nawet kupilem i udekorowalem chatke
Szkoda ze nie da sie tak jak na filmikach chwytac przedmioty w reke i przesuwac na ekranie. Trzeba rzucac po omacku z inwentarza i patrzec jak wyladuje
Zdobylem tez miano grand champion, co ciekawe na arenie mozna walczyc dalej ale juz z roznymi potworami od 1 do 3 naraz (sam wybierasz) i powiedzmy dostosowane do twoich umiejetnosci
Moze przez to nabilem lvl ze wszedzie chodze na nogach, nie naciskam na mapie zeby sie przeniesc w dane miejsce tylko chodze i walcze ze wszystkim podziwiajac piekne widoki. Mam przez to tez endurance na 100 (wiecej sie nie da) i odkrywam wiele jaskin i ruin oraz swiatynie...
Zauwazylem tez ze z rosnacym lvl zmieniaja sie przeciwnicy i przykladowo zamiast skeletow mamy hero skelety, oraz zupelnie nowe stwory napotykamy na drodze. Niektore sprawiaja spore klopoty i robia wrazenie
Z nowych <jak dla mnie> mialem chocby minotaura albo cos na wzor Behemotha z Tibi tylko ze nie rzuca kamieni i wali z pyska czarem
Ewentualnie cos co bylo na filmiku i od glowy do pasa przypomina powiedzmy kobiete
a konczyny ma jak jakis jebczy krab.
Gra jest swietna jak juz ktos napisal co chwila mozna co innego robic raz odkrywac nowe podziemia innym razem robic questy albo podziwiac krajobrazy ewentualnie stroic domek
Mozna tez robic niezla obore
Wystarczy miec fireball i przykladowo w sklepie walnac w przedmioty na stole podziwiajac przy tym wspaniala fizyke gry
Jesli robiliscie rownie dziwne i ciekawe rzeczy to piszcie
Aha podpowiem bo mnie chwilowo sprawilo to klopot, ze jesli stajesz sie w snie wampirem i nei za bardzo ci to jest na reke, bo chociazby cie postarza :p To przed snem wypij cure disease i mozna sie zdrzemnac.