Well, wszysyc mówią, że punk nawołuje do anarchii. Mówili chociażby tak "koledzy" z budy. Anyway jak mi to wytłumaczysz, że w każdym mieści są punkowe gangi, które demolują wszystko co spotkają na drodze ( jak np. ławki na moim osiedlu czy chuśtawki ) biją każdego kto im się niespodoba ( jak np. mnie ) i to bez powodu?? Albo jeszcze te paskudne napisy na ścianie typu "anarchy zone" czy właśnie symbol anarchistów ( czyli anarcha ). Warto też byłoby dodać, iż po ostatnim żarskim wOODSTOCKU tej kreatury (tfu!) oWSIAKA punki i metale wracając z tego koncertu łomotu i kakofonii zdemolowali 35 wagonów. Mówili o tym w regionalnej TV. Pewnie powiesz, że oni kłamią, ale na serio oni pokazali ten pociąg. Skąd wiem, że były tam punki?? Kilka dni wcześniej pokazano ten sam pociąg z tą samą grupą młodzieży i wśród nich dominowali punki i metale.
Ok, the empire strikes back
"Well, wszysyc mówią, że punk nawołuje do anarchii. Mówili chociażby tak "koledzy" z budy" - stereotyp - wszyscy mówią, to i ja, tak ?
Punkowe gangi ? No popatrz, ja znam tylko dresowe 'gangi' a na ścianach raczej widze napisy typu HWDP (jeszcze z błędem...) etc. Ławki i huśtawki (ortograficzny błąd zrobiłeś
), to niszczą chyba raczej dresy... jak wszystko. Tak samo jest z biciem, wiesz ile razy uciekać zmuszony byłem przed dresami ? Woodstock samo zło ?
Heh niemalże słyszę ojca Rydzyka. Na Woodstocku bawi się młodzież, i owszem, pije się tam piwo itepe, ale sama impreza jest bardzo dobra, można się dobrze bawić dzięki Owsiakowi i panuje tam miła atmosfera
Koncert łomot i kakofonia - hehe, to jest już stereotyp nad stereotypy, każdy kto nie zna metalu/punku/rocku tak mówi
Zdemolowali 35 wagonów.. mi nic o tym nie wiadomo
Hmm ja może tylko wspomnę, że jechałem z kumplami i kumpelkami własnie na Lednicę (spotkanie chrześcijańskie dla informacji, gdydy ktoś nie kojarzył) pociągiem, i usiedliśmy w przedziale z dwoma dziewczynami, które jechały na Jarocin (data ta sama wypadła). Okazały się świetnymi dziewczynami, dały każdemu z nas prezenty suwenirki na pamiątkę