Dziwne że jeszcze się tu nie produkowałem
Rysuje od półtora roku i dopiero się ucze, na razie sam ale niedługo zapisze się na jakieś kursy. Największe problemy mam z anatomią i perspektywą, no ba, najtrudniejsze rzeczy. Obecnie pomysły przerastają warsztat dlatego w moich pracach przeważają szkice. Jedziemy!
Kolorowe:Najładniejsza praca jaką udało mi się zrobić. Tablet, Pixia, 12 godzin roboty.
dalej będą już tylko te słabsze Praca dzięki której zakwalifikowałem się do teamu który będzie robił gre na DSa. Niestety musiałem zrezygnować żeby pomagać chorej mamie
Słodzutki króliczek który ekspolduje po dotknięcu. Koncept do mojego projektu. Tablet, 1 godzina.
Coś w stylu chocobo. Robiony półtora roku temu. Mimo średniej urody i słabego wykonania technicznego dla mnie jest to rysunek bardzo ważny bo to pierwszy poważny projekt robiony na kompie. Robiony samą mychą bardzo długo.
Szkice, tablet:Pyszczek elfki, no idea co mam zrobić z nosem...
Zosia, klasa druga By
Temu podobnych mam gigabajt na dysku.
Hehe, tego pana jeszcze zobaczycie
Szkice, cienkopis:Moim zdaniem bardzo udany jak na moje skromne możliwości. Przeciwnik pana z obrazka wyżej.
Edward, jakiś frajer, anorektyczny pokrak.
A tutaj szkice i model czaszki aliena z glinki kaolitowej. (Hehehe, na gitarze też będe sobie grał
)
MAM POMARAŃCZOWEGO PADA DO GC, HEHE!--------------------------------------------------------------
Reszta stuffu Tutaj--------------------------------------------------------------
Zielarz: Zazdroszcze talentu. Twoje prace baardzo mi się podobają. Masz talent i dobrze opanowaną anatomie. Ćwicz, bo jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to będe potrzebował dużo dobrzych grafików za 4 lata
Jeżeli oczywiście nie będziesz miał roboty, w co szczerze wątpie. Polecam ci oglądać
conceptart.org, ja dzięki tej stronie zaczełem rysować a podpatrując mistrzów nauczyłem się mase "trików"
Powodzenia w dalszej wtórczości, nieustannej weny i dobrej inspiracji.
Derek: Dobrego używania filtrów Photo Shopa można się nauczyć w pół roku, a ten temat jest raczej o własnych rysunkach, projektach i malunkach (BTW głupie słowo). Tobie też polecam oglądać CA.org