Autor Wątek: MGS3 - PS2 - Wielki problem!  (Przeczytany 5126 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
MGS3 - PS2 - Wielki problem!
« dnia: Listopada 09, 2005, 22:47:27 pm »
Mam problem...

Właśnie gram w tą gre 2 raz i chce zdobyć kamuflarz(na ryj)który daje nieskończoną amunicje...niezdobęde go sposobem przejścia gry w 5 godz. ale myślałem nad złapaniem TSUCHINOKO. Mam opis PSX EXTREME i wynika z niego że trza to "coś" złapać pułapką na myszy. A znajduje sie to w Graniny Gorki South oraz później w lokacji z wodospadem.

Jak to złapać?Czy jest trudno?
Jak to wygląda? (są jakieś fotki?), czy jest duże?
Jak dokładnie nazywa sie owa lokacja z wodospadem?

Oraz jakiś skuteczny sposób na złapanie....

Please!

mejs

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 12, 2005, 12:28:52 pm »
Znów odpowiadam: www.oh.glt.pl tam jest wszystko opisane. I znów robie reklame konkurencji :P:P:P

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 13, 2005, 00:07:56 am »
No właśnie nie ma tego czego potrzebuje...przeglądałem już tą strone

mejs

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 13, 2005, 12:13:24 pm »
Kurde na Foxhound było ale Foxhound się Apdejtuję jak się zapdejtuję to ci powiem bo tam było na pewno (przecież wiem bo tam pracuje :))

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 13, 2005, 13:32:15 pm »
Cytat: "mejs"
Kurde na Foxhound było ale Foxhound się Apdejtuję jak się zapdejtuję to ci powiem bo tam było na pewno (przecież wiem bo tam pracuje :))

heh, oki...z góry dzięki i czekam

Słowik

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 14, 2005, 22:30:19 pm »
No więc... musisz zlapac Tsuchinoko w graniny gorki south (tam, gdzie walczyles z Fear'em) za pomoca pulapki na myszy (kladziesz, wychodzisz z lokacji, wracasz i sprawdzasz, czy jest - jak nie, znowu wychodzisz i tak do skutku...). Wyglada to jak krzyzowka myszy, weza i zaby :D. Potem, gdy stracisz ekwipunek, bedziesz mogl odzyskac tsuchinoko po walce z the Sorrow. Znajduje sie on przy wodospadzie (przed scenka z Eva, tam gdzie na dnie stawku z wodospadem jest kamuflaz kabuki) na lace. Thermal googles i jazda. jesli skonczysz gre z tsuchinoko w ekwipunku - infinity face paint jest twoj ;)
klimat jak artysta

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 14, 2005, 23:45:26 pm »
Cytat: "Słowik"
No więc... musisz zlapac Tsuchinoko w graniny gorki south (tam, gdzie walczyles z Fear'em) za pomoca pulapki na myszy (kladziesz, wychodzisz z lokacji, wracasz i sprawdzasz, czy jest - jak nie, znowu wychodzisz i tak do skutku...). Wyglada to jak krzyzowka myszy, weza i zaby :D. Potem, gdy stracisz ekwipunek, bedziesz mogl odzyskac tsuchinoko po walce z the Sorrow. Znajduje sie on przy wodospadzie (przed scenka z Eva, tam gdzie na dnie stawku z wodospadem jest kamuflaz kabuki) na lace. Thermal googles i jazda. jesli skonczysz gre z tsuchinoko w ekwipunku - infinity face paint jest twoj ;)

a masz może gdzieś zdjęcie tego tsuchinoko? duże to jest?

pozatym próbowałem to złapać owymi pułapkami w GGS ale niezłapałem...nonstop łapały mi sie węże a tsuchinoko nie było widać...jest ciężki do zdobycie czy raczej łatwy?

Słowik

• Towarzysz
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 15, 2005, 11:27:42 am »
Ja jak postawiłem pułapke, złapałem go za pierwszym razem. zdjęcia nie mam niestety, ale tsuchinoko to taki maly buc. Ot, taki wężyk: krótki i gruby :) A powracajac do lapania: musisz byc cierpliwy.  Ja lapalem juz po walce z Fear'em, ale nie ma to chyba wiekszego znaczenia kiedy sie probuje... cierpliwosci mlody czlowieku, cierpliwosci ;)
klimat jak artysta

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 15, 2005, 20:25:48 pm »
Cytat: "Słowik"
Ja jak postawiłem pułapke, złapałem go za pierwszym razem. zdjęcia nie mam niestety, ale tsuchinoko to taki maly buc. Ot, taki wężyk: krótki i gruby :) A powracajac do lapania: musisz byc cierpliwy.  Ja lapalem juz po walce z Fear'em, ale nie ma to chyba wiekszego znaczenia kiedy sie probuje... cierpliwosci mlody czlowieku, cierpliwosci ;)

Spróbuje, dzięki...jak co to wołam o pomoc...

a i jeszcze jedno...mam postawić pułapke i wyjść z lokacji?

Słowik

• Towarzysz
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 15, 2005, 20:53:45 pm »
Tak, dokładnie. Nie ma za co ;)
klimat jak artysta

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 19, 2005, 19:16:39 pm »
a i jeszcze jedno...mam postawić pułapke i wyjść z lokacji?

Sorry za refleks, ale dorzuce od siebie, że nie musisz wychodzic z lokacji(rozłóż pułapki i lataj po lokacji czekając aż się coś złapie); tsuchinoko mozesz juz złapać przed walką z Fear w miejscu gdzie się z nim walczy(jak sie jest tam pierwszy raz w nocy) i później przed wodospadem; czasem się go złapie od razu, czasem trzeba cierpliwości; po złapaniu postacie sypią przez radio fajne teksty :)

PS:nie wiem czy sie przydało, bo pewnie i tak już go złapałeś... :wink: