co do tego filmu cellfactor. widzę początek(strzelanina jakby na marxie) i yy.. co w tym takiego extra? po zobaczeniu Crysis'u grafika nie zachwyca a jak macie taką wielką podnietę z powodu setki walących się pudeł(co można zobaczyc w programie AGEIA o któym mało kto wie) nisz szczególnego nie ma. Tak oglądam dalej, owszem moment jak koleś wszystko przyciąga jest niezły ale to też już było. (katamari) no dobra, zartuje
EDIT. ale patent z mocami mi się baardzo podba. Napięcie ręki i 100 metrowy skok. wypasik
EDIT. 2 noi moim zdaniem to wszystko jest przekombinowane. zmiatanie pół planszy ręką, odpychanie statków, zzuenianie trajektorii rakiet, zwykły nabój w broni naginający fizykę.. łee co za dużo to nie zdrowo
EDIT 3. a co do tej przezentacji AGEIA to byl to coś w rodzaju gry, mielismy kilka poziomów(wieza z klocków, całe miasto inków, zamek, czołgi) oczywiscie wszystko bez tekstór misji etc. po prostu pokaz silinka. Wszytsko zostało szybko zdjęte i od tamtej pory nic takieo się nie pojawiło. ale ja to mam