kurcze..ludzie...wszyscy jesteśmyużytkownikami i fanami konsol Microsoftu...nie kłućmy się już więcej o takie błachostki...prawdziwym wrogiem są użytkownicy Sony i Ninny..."TO JEST TWÓJ WRÓG!"....
Mysle ze powinienes odstawic te srodki ktore bierzesz!!! bo zle ci na umysl dzialaja,zal mi takich gosci jak ty ,bo bycie takim fanboyem to naprawde pieskie zycie,no ale jak mus to mus -jestem twoim wrogiem bo mam praktycznie wiekszosc konsol i mam zamiar takze kupic ps3 i Wii
Moim zdaniem powinienes dostac ostrzezenie , albo odpoczac od forum na jakis czas az pozbedziesz sie tego odurzenia umyslowego
Appolo32
dla mnie twoj post byl w stylu-jestem najlepszy itd itp,szkoda tylko ze razem z kupnem swojego "Panasa"- jak pisales ,nie dostales do tego zakupu choc troche skromnosci w promocji ,bo z pewnoscia by ci nie zaszkodzilo,jestes typowym przykladem Polaka ktorego "miedza" ma byc wieksza i lepsza , co z pewnoscia laczy sie w pewien sposob z kompleksem mniejszosci i malego czlonka
To jest owszem OT ale spowodowane reakcja na posty ktore nie powinny przejsc bez echa