Autor Wątek: Xbox 360 - Temat ogólny  (Przeczytany 748667 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Youn

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2760 dnia: Października 22, 2006, 20:13:00 pm »
Witam, jakim kablem mogę podłączyć XO do zwykłego tv aby uzyskac jak najlepszy obraz, czy najlepszy jest ten w zestawie?

raulos

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 0
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2761 dnia: Października 22, 2006, 20:30:12 pm »
nie, musisz kupic rgb - scart najlpeiej ten M$

jordan

• Pionier
  • *
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2762 dnia: Października 22, 2006, 20:36:47 pm »
Cytat: "nakimushi"
Jutro demo Rainbow six Vegas - ale możliwe ze bedzie tylko w europejskim live (jakby ktos mial live usa to  :?  )

kurde no uwielbiam te wszystkie rainbow six i mi slinka cieknie na sama mysl o Las Vegas ale niestety raczej se nie pogram bo nie mam x360 :(
na ps2 nie planuja chyba tego wydac? bo nawet jak to powstanie taki gniot ja Advanced Warfighter ktory na ps2 byl beznadziejny

Youn

• Kapitan Żbik
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2763 dnia: Października 22, 2006, 21:38:15 pm »
Cytat: "raulos"
nie, musisz kupic rgb - scart najlpeiej ten M$

http://robson.pl/produkt.php?id=3321
taki?Tam jest napisane że mogę go też do kina domowego podłączyć, to o ten chodzi?

lupinator

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2764 dnia: Października 22, 2006, 21:48:08 pm »
Cytat: "youn"
to o ten chodzi?

Tak, o ten choć przejściówka w zestawie z Xboxem nie jest najgorsza

bionix

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2765 dnia: Października 22, 2006, 22:45:40 pm »
Cytat: "lupinator"
Tak, o ten choć przejściówka w zestawie z Xboxem nie jest najgorsza

W porownaniu z kablem RGB jest beznadziejna...

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2766 dnia: Października 22, 2006, 22:53:33 pm »
Yep, RGB znacznie poprawia jakość obrazu. W pierwszej chwili tego aż tak nie widać, ale spróbuj po pau dniach wrócić do starego kabla...

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2767 dnia: Października 22, 2006, 22:54:08 pm »
Cytat: "Fanboy hater"
Czyli o wiele wiele za drogo każe dopłacac za mało pewny format i te pozostałe bajery na których mało komu zależy.

Aha, czyli ty możesz krytykować Sony za cene konsoli, a jak ja pojade po MS za ceny akcesoriów to:

Upodabniasz się do miecia Iras wypisując takie bzdury...  :(

Super  :!:

Wróćmy do tematu nikomu nie potrzebnych akcesoriów:

- Większy HDD: walić trailer - moge ściągać i oglądać na kompie. Na XO zasysam tylko dodatki do gier, gry Arcade i dema. Na ile starczy mi oferowane przez MS 13 giga?

Microsoft za dysk 20GB spiewa tyle, ile przyjdzie zapłącić za 120 do konsoli Sony (na dzień dzisiejszy, bo ceny "normalnych" dysków spadają). Ciekawe ile szychy z MS sobie zażyczą za wersje 100GB...

- HDMI: tutaj chodzi o najwyższą jakość obrazu, więc gadanie o nieprzydatnych akcesoriach jest zupełnie nie na miejscu. W tym miejscu XO przegrywa walkowerem - HDMI nawet jakbym chciał nie dokupie (a szkoda).

- WIFI: mam w domu dwa pecety, służbowego laptopa ojca, a do tego konsole? Mam ciągnąć kable po całym mieszkaniu, żeby wszystko podłączyć do netu? Nie, kupuje router wifi (z accesspointem - żeby przy okazji pograć on-line na PSP). Dobry router 400 złotych, karty do pecetów po 50, w laptopie i w PS3 wbudowane, a karta do XO? Prawie tyle kasy co za dobry router...

- Blu-ray: ten "niepewny" standard ma conajmniej 50% szans na przeżycie. Patrząc na ceny odtwarzaczy, kto rozsądny zrezygnuje z takiego playera za ~400 złotych? Ja takim prezentom nie zwykłem odmawiać.

- Czytnik kart: dla mnie właściwie niepotrzebny ale to tani bajer i wiele osób napewno znajdzie dla niego zastosowanie - zgrywanie zdjęć z aparatu i przeglądanie na TV, łatwe przenoszenie save'ów itd. W końcy lepsze to niż memorka 64MB za 150 złotych, której w inny sposób nie wykorzystam.

Nie będe podliczał pięcioletnich opłat za Live - dla mnie to żałosny chwyt, bo on-line Sony nie będzie prezentował takiego poziomu, jaki oferuje Billu. Jednak patrząc na realną wartość sprzętu, cena "drogiego" PS3 jest zdecydowanie bardziej korzystna niż "taniego" X360 - niezależnie od tego, co sądzicie o fanbojskich filmikach z youtube :!:

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2768 dnia: Października 22, 2006, 23:08:42 pm »
Cytat: "Iras"
cena "drogiego" PS3 jest zdecydowanie bardziej korzystna niż "taniego" X360 - niezależnie od tego, co sądzicie o fanbojskich filmikach z youtube Exclamation

Całe to porównanie cenowe jakie wydało SONY to bardzo cienkie zagranie i oszustwo. Udowadnianie że jest inaczej to odwracanie kota ogonem wmawianie że białe jest czarne itp.
Możesz się ze mną nie zgadzać, ale jakoś dziwnym trafem od czasu ogłoszenia ceny PS3 na E3 praktycznie na każdej możliwej stronie internetowej/ magazynie konsolowym jak świat długi i szeroki trąbia o tym że ta cena to najwieksza wada tej konsoli. Wszyscy (oprócz Kena) zgadzają się że to za dużo i że to może SONY drogo kosztować.
Rozumiem że takie sa metody czarnego PRu ale nie znaczy muszę to z zachwytem przyjmowac.

klausa

• Towarzysz
  • Panczandragon FTW!
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2769 dnia: Października 22, 2006, 23:27:41 pm »
, karty do pecetów po 50, w laptopie i w PS3 wbudowane, a karta do XO?
lol, karty do pc po 50 zł? No, jak chcesz jednoorazówki  :lol:  :lol:

Zresztą, wiesz jakiej jakości będzie ta karta w ps3? Jeżeli się okaże, że konsola musi bezpośrednio widzieć ap, to co? postawisz routera w jadalni :lol: :>

A tak btw, próbował ktoś podłączyć do x'a jakąś kartę usb wi-fi?

Iras

• PIERESTROJKA
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2770 dnia: Października 22, 2006, 23:44:31 pm »
Całe to porównanie cenowe jakie wydało SONY to bardzo cienkie zagranie i oszustwo. Udowadnianie że jest inaczej to odwracanie kota ogonem wmawianie że białe jest czarne itp.

Zamiast klepać jak katarynka że to "oszustwo" i "odwracanie kota ogonem", lepiej przedstaw mi jakieś argumenty że tak właśnie jest. Inaczej tylko udowadniasz, że to porównanie jest jak najbardziej racjonalne i uzasadnione.

Możesz się ze mną nie zgadzać, ale jakoś dziwnym trafem od czasu ogłoszenia ceny PS3 na E3 praktycznie na każdej możliwej stronie internetowej/ magazynie konsolowym jak świat długi i szeroki trąbia o tym że ta cena to najwieksza wada tej konsoli.

Propaganda i brak indywidualnego myślenia - "skoro wszyscy jadą po Sony to ja też - co mi szkodzi?"  :lol:

To, że cena PS3 jest wysoka, nie oznacza że konsola nie jest warta tych bieniędzy i że nie są one adekwatne do możliwości. Nie zmienia to również faktu, że jeśli chce mieć równie funkcjonalnego Xboxa 360, musze wydać zdecydowanie więcej. Patrząc na sprawe obiektywnie, wystaczy porównać ceny konsol, akcesoriów i nie sposób dojść do innych wniosków.

PS: Pomyśl nad zmianą nicka. Nie wiem czy jesteś fanbojem jakiejś firmy, ale do jednej jesteś napewno mocno uprzedzony - to chyba też jakiś rodzaj fanbojizmy  :roll:

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2771 dnia: Października 23, 2006, 01:46:10 am »
Irasie, twoje punkty były wałkowane w wątkach po 100< postów dziesiątki razy. Ile mozna mielić temat Bluraya, HDMi itp itd.... To nie chodzi o to co panowie z SONY sobie uważają za funkcjonalność. Mi chodzi o to ze to był czarny PR i wcale nie chodziło o funkcjonalnośc...

1. Napisane jest jak byk REQUIRES USERS TO BUY. Nie, te akcesoria wcale nie sa wymagane. Przezornie nie napisali że do grania, bo to mogłoby by ich narazić na proces, ale jest sygnał do niekumatych sprzedawców że to PS3 jest tańszy...
2. Czemu porównują tylko z wersją Core? Może dlatego że nawet wersja Premium (z dyskiem) jest tańsza od "tańszej" wersji PS3...
3. Czemu jakoś olali w tym porówaniu Wii? Tam to dopiero trzeba zabulić!  Jeszcze by wyszło że to Wii jest najdroższe. :-)
4. Jeśli np. dokupie ten bezprzewodowy pad do pada z wersji Core  to zdaję się że będe już miał dwa pady? Jakoś nie widać tego w cenniku...
I tak dalej...
- Blu-ray: ten "niepewny" standard ma conajmniej 50% szans na przeżycie. Patrząc na ceny odtwarzaczy, kto rozsądny zrezygnuje z takiego playera za ~400 złotych? Ja takim prezentom nie zwykłem odmawiać.

Irasie, litości... to nie są prezenty. A jesli Bluray się nie przyjmie? Albo Ii Bluray i HD-DVD polegną i DVD pożyje jeszcz kopę lat?
PS: Pomyśl nad zmianą nicka. Nie wiem czy jesteś fanbojem jakiejś firmy, ale do jednej jesteś napewno mocno uprzedzony - to chyba też jakiś rodzaj fanbojizmy Rolling Eyes

Pewnie masz na myśli to że parę już razy napisałem że kolesie z M$ to banda złamasów kutanych którzy wypuścili pierwszą, wielce wadliwą, partię XO-ów? A może że pojechałem juz parę razy po nich za posuchę w dobrych grach aż do niedawna? Tylko jeśli jest się uczulonym na ataki na "swoją" firmę to tego nie widać.

Iras

• PIERESTROJKA
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2772 dnia: Października 23, 2006, 09:48:44 am »
1. Napisane jest jak byk REQUIRES USERS TO BUY. Nie, te akcesoria wcale nie sa wymagane. Przezornie nie napisali że do grania, bo to mogłoby by ich narazić na proces, ale jest sygnał do niekumatych sprzedawców że to PS3 jest tańszy...

Boże... Mi nie chodzi o to co napisało Sony i jak to napisało. Mi chodzi o gołe fakty!

2. Czemu porównują tylko z wersją Core? Może dlatego że nawet wersja Premium (z dyskiem) jest tańsza od "tańszej" wersji PS3...

Bo tak się składa, że tańsza wersja PS3 jest lepsza niż droższa wersja X360 - braków względem sprzętu Microsoftu nie ma żadnych, a za 100$ dostajemy odtwarzacz blu-ray. No ale twoim zdaniem to wygórowana cena. Idź kupić zwykłego playera taniej. Powodzenia!

3. Czemu jakoś olali w tym porówaniu Wii? Tam to dopiero trzeba zabulić! Jeszcze by wyszło że to Wii jest najdroższe.  :)

A jak do tego porównać Wii? Konsola o zupełnie innych możliwościach, gacek z pilotem, jedyny sprzęt nie sprzedawany poniżej kosztów produkcji.

To że 2400 > 1600 > 1000 widzi każdy. Ale wypadałoby mieć świadomość za co się płaci  :?

4. Jeśli np. dokupie ten bezprzewodowy pad do pada z wersji Core to zdaję się że będe już miał dwa pady? Jakoś nie widać tego w cenniku...

Olej ten cennik... Dyskutując z tobą nie opieram się o żadne cenniki ani filmy z youtube  :evil:

Irasie, litości... to nie są prezenty. A jesli Bluray się nie przyjmie? Albo Ii Bluray i HD-DVD polegną i DVD pożyje jeszcz kopę lat?

No to znajdź lepsze określenie dla odtwarzacz blu-ray za 100$ niż właśnie PREZENT. DVD w erze HDTV nie ma racji bytu i któryś z formatów next-gen przyjmie się na pewno. Ludzie wydają po kilka tysięcy złotych na odtwarzacze, a ty musisz marudzić, bo masz okazje nabyć taki za 400 złotych  :lol:

nakimushi

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2773 dnia: Października 23, 2006, 10:03:31 am »
Iras jesteś najlepszy  :wink:
powinieneś wysłać cv do sony  :mrgreen:

Ememiks

• Towarzysz
  • PSN: Ememiks
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2774 dnia: Października 23, 2006, 10:07:47 am »
Iras jesteś najlepszy  :wink:
powinieneś wysłać cv do sony  :mrgreen:

A ja nawet mu wystawie pozytywna opinie poprostu facet minol sie z powolaniem. Powinien zostac glownym prezesem SONY.

Iras

• PIERESTROJKA
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2775 dnia: Października 23, 2006, 10:53:37 am »
Zupełnie mnie nie rozumiecie  :x  (albo udajecie  :lol:  )

Byłbym szczęśliwy, gdybym mógł kupić Xboxa 360 z HD-DVD, większym dyskiem i WIFI za 800 złotych więcej niż kosztuje Premium, bo to by się poprostu OPŁACAŁO. Niestety z listy narzeń za 800 złotych można mieć tylko HD-DVD  :(

nakimushi

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2776 dnia: Października 23, 2006, 11:18:47 am »
Byłbym szczęśliwy, gdybym mógł kupić Xboxa 360 z HD-DVD, większym dyskiem i WIFI za 800 złotych więcej niż kosztuje Premium, bo to by się poprostu OPŁACAŁO. Niestety z listy narzeń za 800 złotych można mieć tylko HD-DVD

ja też byłbym szczęsliwy gdybym mógl kupić audi TT za połowę ceny ale nie jest mi to potrzebne do grania ;) (mimo że to by się opłacało)

"lista marzeń" - ty będziesz grał na konsoli czy się bawił gadżetami ?  :lol:

macstone

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2777 dnia: Października 23, 2006, 11:56:09 am »
O czym wy piszecie. Sprzeczacie się o dwa systemy, z których jednego nawet nikt jeszcze nie widzial, a tym bardziej grał. Pozostając w tematyce motoryzacyjnej to Iras chce mieć samochód, który widział tylko na zdjeciach i to tych które wykonała firma która go zrobiła. Poza tym to - co świadczy o wartości konsoli to gry w które w najbliższej przyszłości będzie można kupić.
Patrząc na listę wydawanych tytułów to zastanawiam się skąd wezmę kasę na produkcję Bill'a, natomiast nie mogę znaleźć (choć bym bardzo chciał) powodu dla którego można kupić PS3. Po prostu te tytuły mnie nie interesują.  Co z tego że SONY za więcej daje możliwości odtwarzania filmów HD, większy dysk, joypada. KONSOLE kupiłem dla gier, a nie z innego powodu. Za 900 PLN mam zajebistą zabawę, o co Microsoftu bym w życiu nie podejrzewal jeszcze rok temu.

rav04

• Budowniczy socjalizmu
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2778 dnia: Października 23, 2006, 12:29:41 pm »
Tez do wszystkiego
http://www.gameonly.pl/newsy/10202
Będzie dobre do PS3 :shock:
A tak na serio w czasach psx wszyscy narzekali na, że PC jest fee "bo do wszystkiego", a konsola to cacy "bo tylko do grania"
Teraz sytuacja się troszkę zmieniła, złóżmy teraz że na miejscu psx jest Xbox360(konsola do grania) a na miejscu PC jest PS3(multimedialny kombajn)
i co...? i teraz jest wszystko dobrze
 :roll:

coolandtrendy

• Człowiek dobrej roboty
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2779 dnia: Października 23, 2006, 13:00:13 pm »
a ja bede mial wszystkie next-geny i tego samego zycze i Wam.
bardzo prosze o zakonczenie tej niepotrzebnej dyskusji lub przeniesienie sie do tematu "system wars"

a z innej beczki, jak Wam sie podoba Lumines i UMortal KOmbat?
sa juz na Live Arcade :)

nakimushi

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2780 dnia: Października 23, 2006, 13:12:46 pm »
ja też bede mial wszystkie konsole ;)
ale to nie znaczy że nie będe się wypowiadał co do głupich zagrywek 1 czy 2 firmy.

Lumines jest świetne - takie rozluźniające ;)
UmKombat jak to MK - mnie to już nie rajcuje

rav04

• Budowniczy socjalizmu
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2781 dnia: Października 23, 2006, 13:25:34 pm »
Lumines jest świetne - takie rozluźniające Wink
UmKombat jak to MK - mnie to już nie rajcuje

1 zgodzę się
2 też sie zgodzę tyle że kupie ot tak z sentymentu

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2782 dnia: Października 23, 2006, 13:45:11 pm »
Iras, ręce opadają... kompletnie się nie rozumiemy. jestes idealnym celem wszelkiego rodzaju marketingowców i domokrążców... (Panie, normalnie za pół ceny, za darmo wręcz Panu to dajemy!)

Byłbym szczęśliwy, gdybym mógł kupić Xboxa 360 z HD-DVD, większym dyskiem i WIFI za 800 złotych więcej niż kosztuje Premium, bo to by się poprostu OPŁACAŁO. Niestety z listy narzeń za 800 złotych można mieć tylko HD-DVD Sad

Wiec wyobraź sobie gdyby mi oferowali XO z takim wyposażeniem za ta cenę to takiego oferenta co najwyżej kopnąłbym w cztery litery, bo NIE CHCĘ takich "cudownych" ofert. Leję na taki marketingowy bełkot. Gdzieś mam formaty które nie wiadomo czy się przyjmą. nie chcę słuzyć za "jelenia" ani SONY ani M$., mnie interesuje tylko granie na konsoli.

To że 2400 > 1600 > 1000 widzi każdy. Ale wypadałoby mieć świadomość za co się płaci Confused

Dokładnie. I nie chcę przepłacac za "cudownego" Bluraya/ 1080p/ wielki dsk (na XO ledwie kiedy mam zapełnioną połowe dysku)/ Wifi itp itd. Bluray nie jest on żadną zaletą PS3. Gdyby PS3 miał zwykłe chamskie DVD to już dawno byłby na rynku i własnie wciągało XO nosem. Bo byłby znacznie tanszy i ludzie kupowaliby PS3 dla gier.

Ale skończmy ten offtop bo nas pogonią, Po prostu mamy tutaj inne opinie i tyle.

A Lumines na Arcade wciąga jak bagno. :D Polecam. I chyba w końcu kupię na PSP-ka.

macstone

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2783 dnia: Października 23, 2006, 13:58:05 pm »
1 Lumines Oki, ale jak mialem na PSP to jedna partyjka trwala ponad godzine, ale rozluzniajace.
2 MK za stary juz jestem na takie rzeczy

co do konsol to i tak kupie PS3, wiadomo ze na nia tez beda super gry[/quote]

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2784 dnia: Października 23, 2006, 14:05:01 pm »

A wiesz że japończycy kupią sobie PS3 tańszy model po 1400 zł a my musimy płacic za X360 1650 zł. Widać że X360 nie w każdym przypadku jest tańszy :wink: .
Yeahh, me and hate that's an odd couple

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2785 dnia: Października 23, 2006, 14:17:38 pm »
Lumines co prawda przeszedlem na PSP ale i tak zakupilem sobie kopijke na marketplace :) gra wciaga ni milosiernie. Do tej pory gralem w to tylko na PSP, wiec jak zobaczylem Luminy na wielgachnym TV to troche dziwnie sie czulem jeden klocek wiekszy niz caly wyswietlacz w przenosnej konsolce Sony.

Ultimate Mortal Kombat chyba mnie ma :) co prawda nigdy nie bylem jakims tam wielkim fanem tej serii, ot byla mi obojetna. Po odpaleniu tej gry na 360 o godzinie 9 rano wylaczylem ja o godzinie 2 w nocy eheheh. Chyba sie uzaleznilem :)

piraNja

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2786 dnia: Października 23, 2006, 14:27:08 pm »
Cytat: "DEVIL"

A wiesz że japończycy kupią sobie PS3 tańszy model po 1400 zł a my musimy płacic za X360 1650 zł. Widać że X360 nie w każdym przypadku jest tańszy :wink: .

Tak tylko widzisz,w Japoni ta konsola MUSI sie sprzedac, i Sony jest w stanie "dla japonskich braci" dolozyc 100$ kosztem innych rzeczy,czyli widac konkurencja w postaci MS i Nintendo jednak sie przydaje :)
----
Tak jak koledzy wyzej napisali-konsole kupilem tylko do gier,a nie po to zeby lansowac jakis format.
@rav04-punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,o pierwszym xboxie fanboye Sony i PS2 tez mowili "to jest pc!" "zakamuflowany piec!" "biezcie to gowno!" :),a teraz co? Teraz nikt z nich nie burzy,ze PS3(jak sam Kutaragi powiedzial)jest komputerem :)

macstone

• Towarzysz
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2787 dnia: Października 23, 2006, 14:32:29 pm »
A wiesz że japończycy kupią sobie PS3 tańszy model po 1400 zł a my musimy płacic za X360 1650 zł. Widać że X360 nie w każdym przypadku jest tańszy Wink
A skad wiesz ile bedzie kosztowało PS3 na starcie w Polsce. Z tego co pamiętam cenę na PS2 kilka lat temu - to w Polsce kosztowala 2999 PLN - kiedy na zachodzie mozna ja bylo kupic za 1400 PLN (za tyle ja kupilem), wiec porownywanie czegos czego nie ma chyba nie ma sensu.

Devilek

• Łajka
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2788 dnia: Października 23, 2006, 14:36:52 pm »
Cytat: "macstone"
A wiesz że japończycy kupią sobie PS3 tańszy model po 1400 zł a my musimy płacic za X360 1650 zł. Widać że X360 nie w każdym przypadku jest tańszy Wink
A skad wiesz ile bedzie kosztowało PS3 na starcie w Polsce. Z tego co pamiętam cenę na PS2 kilka lat temu - to w Polsce kosztowala 2999 PLN - kiedy na zachodzie mozna ja bylo kupic za 1400 PLN (za tyle ja kupilem), wiec porownywanie czegos czego nie ma chyba nie ma sensu.

Pisze przecież że nie zawsze X360 jest tańszy od PS3, a nie że w Polsce będzie po 1400zł.

Iras

• PIERESTROJKA
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2789 dnia: Października 23, 2006, 14:41:36 pm »

Chciałem zauważyć że wtedy nie byliśmy w UE. Teraz ceny mamy przeliczane z euro - takie jak reszta cywilizowanej Europy.

rav04

• Budowniczy socjalizmu
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2790 dnia: Października 23, 2006, 14:43:32 pm »
Cytat: "piraNja"
@rav04-punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,o pierwszym xboxie fanboye Sony i PS2 tez mowili "to jest pc!" "zakamuflowany piec!" "biezcie to gowno!" Smile,a teraz co? Teraz nikt z nich nie burzy,ze PS3(jak sam Kutaragi powiedzial)jest komputerem Smile

No fakt trafniejszy przykład, ale je ten okres (ps2 i xbox1)niestety przegapiłem

piraNja

• Obywatel
  • **
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2791 dnia: Października 23, 2006, 14:52:52 pm »

Chciałem zauważyć że wtedy nie byliśmy w UE. Teraz ceny mamy przeliczane z euro - takie jak reszta cywilizowanej Europy.

Oferty na ebayu zaczynaja sie od 1200$ :)
ceny ps3 na ebayu
Ohoho ale okazja! PS3+dodatkowy kontroler+6 gier jedyne 5895$ i to nie jest jeszcze kup teraz,no ale wysylka gratis to sie zworci :)

Mtau

• Towarzysz
  • Remember, u're unique. Just like everyone else
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2792 dnia: Października 23, 2006, 15:15:24 pm »
biorąc pod uwage te nasze wysokie opłaty pocztowe to tak :P

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2793 dnia: Października 23, 2006, 16:55:02 pm »
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,o pierwszym xboxie fanboye Sony i PS2 tez mowili "to jest pc!" "zakamuflowany piec!" "biezcie to gowno!" Smile,a teraz co? Teraz nikt z nich nie burzy,ze PS3(jak sam Kutaragi powiedzial)jest komputerem Smile

Pamiętam jak HIV w PSX Extreme publicznie obiecywał że zgoli sobie sutka, jesli Xbox okaże się konsolą a nie piecem... potem zapałał miłością do X-a, ale obietnicy nie spełnił...
Nie żeby mnie interesowały suty HIV-a, of course.
 :!:

nakimushi

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2794 dnia: Października 23, 2006, 19:19:26 pm »
Jest juz demko Rainbow Six Vegas  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
477MB - do wieczora sie ściągnie 8)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2795 dnia: Października 23, 2006, 19:24:05 pm »
ehehh ja juz mam je od paru dni hehehe :) zajefajna gierka :)

klausa

• Towarzysz
  • Panczandragon FTW!
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2796 dnia: Października 23, 2006, 19:55:34 pm »

Oferty na ebayu zaczynaja sie od 1200$ :)
http://video-games.search.ebay.com/ps3_Video-Games_W0QQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZs
earchQQcopagenumZ1QQfromZR10QQfsooZ2QQf
sopZ3QQftrtZ1QQftrvZ1QQpriceZ1QQsacatZ1249QQsaprcloZ60
0QQsbrsrtZd
Ohoho ale okazja! PS3+dodatkowy kontroler+6 gier jedyne 5895$ i to nie jest jeszcze kup teraz,no ale wysylka gratis to sie zworci :)

Czy wy ku.rwa ludzie nie znacie żadnych tinyurl'i? Przeież forum się ptrzez tego linka rozciąga, omg.

lupinator

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2797 dnia: Października 23, 2006, 19:57:41 pm »

Devilek

• Łajka
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2798 dnia: Października 23, 2006, 20:04:53 pm »
Cytat: "lupinator"
Nie będzie 100GB dysku

Wersja PL http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=29196 i lupi twój link nie działa w operze jakby ktoś pytał IE chodzi normalnie.

lupinator

• Gość
Xbox 360 - Temat ogólny
« Odpowiedź #2799 dnia: Października 23, 2006, 20:15:26 pm »
Cytat: "DEVIL"
upi twój link nie działa w operze

To dziwne bo uzywam Opery ;) Pewnie probowales wejsc jak podalem blad - "j" przed http.

A zeby nie bylo totalnego offtopa to kurde szkoda ze nie będzie tego dysku bo 20 to naprawdę mało  :|