Tak czytam twoje przeżycia Iras z tą konsolą i współczuję, a co gorsze zaczynam się obawiac po tych esejach, o stan swojego X'a. Od czasów tego dashboardu co wyszedł mam wrażenie, że ona zamiast chodzic ciszej/lepiej? chodzi głośniej niczym kosiarka. 1,5 kafla strachu póki co przeżywam, modląc się, aby coś nie zdechło. Jestem jeszcze świeżo po sesji w Fable i szału dostaje, bo 2 raz w ciągu 3 czy 4 dni konsola zaliczyła zwieche w Fable. 360 mam równo 3 tygodnie i 3 zwiechy.
Ciekawe jest jeszcze to, a propos tych rys na płytach co pisaliście, że właśnie w Fable mam na płytce rysy. Są to jakieś cholernie małe mikrorysy, ale tak regularne, niczym ktoś by je cyrklem wyrysował na płycie. Sam już nie wiem czy były od nowości, bo nie wydaje mi się, aby to była wina napędu, a poza tym nie widziałem jeszcze, aby laser rysując płytki robił to w formie "okręgów".
Może stąd te zwiechy? Już sam nie wiem, a po przeżyciach Irasa jestem w stanie przedzawałowym.
Co do samych konsol, to tak ja NHS pisał. Ja mam z MM też z września/października.