XBOX 360 Core / stan idealny rozpakowany 2tyg temu (dlatego go wzialem a nie nowke no i cena..), full komplecik + memorka 64mb. Za uwaga... 749zł + przesylka gratis :]. Czychałem na okazje dwa dni i wkoncu dorwałem, moglem spokojnie wydac wiecej, kase mam, ale po co? Wiedzialem, ze jak cierpliwie poczekam dwa/trzy dni to dorwe super okazje a reszte mamonki na gry/akcesoria do iksa przeznacze
.
Dlaczego Core? Ano, bo dla mnie CORE/PREMIUM/ELITE to wszystko jedno i to samo, różnią sie TYLKO i wyłącznie dodawanymi dodatkami które można dokupić do każdej wersji konsoli, no oczywiście nie licząć wejścia HDMI jakie jest w ELITE, ale to mi zbędne zupełnie...
A premiuma nie brałem, bo te dodatki mnie nie kuszą, a jak bede chcial to dokupie, tak mam chociaż możliwość wyboru
Na poczatek planuje zakup do iksa: HDD/HEADSHETA, a gra to jak prawie każdy: PGR3.
Swoją drogą, m$ w ch.. leci z tymi nowymi wersjami konsol które niczym sie nie różnią poza dodawanymi dodatkami które mozna i tak zawsze wedle życzenia dokupic (nie liczac hdmi w elite) powinna byc jedna wersja a kazdy to co chce dokupi
a nie..
Upps troszke sie rozpisałem :] w koncu odnosnie mojej nowej konsoli
. Mam nadzieje, że do piątku uda mi sie ją zdobyć
.
pozdro