Jest, ale tylko telefonicznie. Pytanie po co migrować? Nie opłaca się w ogóle.
nie opłaca się przechodzić. punktów już się nie dostaje, opcji jest mniej i nie można się zapisać do rewards. zdrapki oznaczone na eu będą działać na 100%.
W ten piątek, 20 kwietnia od godziny 13:00 przez całe trzy dni usługa Xbox Live Gold zostanie odblokowana dla użytkowników kont darmowych. Nie będzie to w żaden szczególny sposób widoczne na waszych profilach, po prostu ze srebrnym kontem (stara terminologia) będziecie mieli dostęp do wszystkich funkcji zarezerwowanych dla posiadaczy kont złotych.
UPDATEJak to opisał DR PROZAK, Microsoft pozmazywał uśmiechy z ust graczy silver. Odblokowane zostaną wyłącznie aplikacje, granie online dalej należy tylko do posiadaczy konta Gold.
Oczywiście, że online-pass jest wymagany do gry w sieci. M$ dyma na całej linii, ale co my gracze, chleb tego przemysłu, możemy zrobić.
The Verge claims that Microsoft is planning to launch a $99 bundle that will include a 4GB console with Kinect sensor. That bundle currently retails for $299--so how is Microsoft cutting the cost so significantly? In order to get the discounted Kinect bundle, customers will have to agree to a two-year subscription. "We're told that the two-year subscription will provide access to the Xbox Live Gold service and possibly some additional streaming content from cable providers or sports package providers," the report details. The subscription would supposedly cost $15 a month. It's unclear what additional value the $15 subscription would include, but over two years, the "discounted" $99 bundle would end up costing more than just buying the same bundle without the contract. Over two years, the subsidized bundle would cost $459 versus $419--and those costs will only increase over time.
Strasznie mnie kusi zakup Xboxa dla Gerasów, Halo, Forzy i Wiedźmina...
Warto brać Xbox'a gdy się posiada PS3?Strasznie mnie kusi zakup Xboxa dla Gerasów, Halo, Forzy i Wiedźmina... Ilu w ogóle forumowiczów posiada obie konsole?
Konsole kupujesz dla gier, a jezeli jest kilka gier, w ktore chcialbys zagrac, to przeciez zakup ma jak najbardziej sens.
Cytat: svonston w Maja 21, 2012, 09:55:52 amKonsole kupujesz dla gier, a jezeli jest kilka gier, w ktore chcialbys zagrac, to przeciez zakup ma jak najbardziej sens.Domyślam się, choć intrygują mnie ostatnie plotki o nowej Generacji. Choć wątpię by tym razem Microsoft uśmiercił Xboxa360... Jest zbyt popularny w przeciwieństwie do pierwszej generacji X'a
Nie no raczej nic nie stracisz, bo to single. Ja przez te lata golda miałem tylko testowy miesiąc (czy tam 3, nie pamiętam) co dają do nowej konsoli i ostatnio 3 dni co dawali do ME3.
ale np. w ME też był cerberus network i dodatki do ściągnięcia z niego, takie rzeczy są jak najbardziej dostępne na silver.
jeżeli masz zamiar zagrać tylko w te gierki, to nie opłaca się inwestować w nic powyżej fata, te na allegro chodzą teraz w cenie nowej gierki mam dysk 20gb na zbyciu i za przysłowiową flaszkę + koszty przesyłki mogę się go pozbyć
Szczegółów działania systemu na razie brak, ale dysponujemy Twittnięciem oficjalnego profilu, odpowiedzialnego za drobne nagrody punktowe, przyznawane za np. wypełnianie ankiet, odnawianie konta Gold czy zakupy (Xbox Live Rewards nie działa na polskich kontach):Twittnięcie dotyczące nagród za OsiągnięciaWynika z niego, że jesienią będziemy mogli zarabiać Microsoft Points dzięki zdobywaniu Osiągnięć!