Gdyby była zajechana przez klocka, oddałbym do szlifowania i polerki, ale jak idealnie gładka i czysta No nic, najwyższa pora kupić wersję GOTY.Swoją drogą, skoro w tej chwili "temat" ogranicza się do zmiany tapety, mogliby się przestać wydurniać i pozwolić używać własnych obrazków.
Da się jakoś sprowokować konsolę do wykrycia update'u na płycie jeśli obok są zdjecia i wczytuje jako "Dysk z różnymi materiałami multimedialnymi"? Przez święto nie mogę kupić czystej płyty.
Przez święto nie mogę kupić czystej płyty.
Przecież można, weź sobie zobacz moje screenshoty Co więcej, w starej wersji dasha też się dało.
Jestem cholernie ciekaw Mass Effecta.
Juz pisałem, działa wyraźnie szybciej, natomiast tekstury miejscami dalej się doczytują nieco za długo.
Jaka karta sieciowa będzie dobra do podłączenia kloca do kompa? Wiem troche wstyd sie o takie głupoty pytać
Po wrześniowych obniżkach ceny Xboksa 360 Microsoft stracił ochotę na tego typu działania na długi czas - zapowiada, że Wielka Brytania może poczekać na następne cięcia... kilka lat."Nasze aktualne ceny są naprawdę dobre. Przewiduję, że nie będzie żadnych kolejnych obniżek przez wiele, wiele lat" - powiedział Stephen McGill z Microsoftu, szef wydziału ds. Xboksa na Wyspach. Podobnych zapewnień można spodziewać się ze strony oddziałów MS w innych krajach i regionach świata.
Zainwestuj w DVD RW. btw, w temacie ME prosiłem o link do tego demka... ;f
Cytat: windomearl w Listopada 01, 2008, 15:52:15 pmJaka karta sieciowa będzie dobra do podłączenia kloca do kompa? Wiem troche wstyd sie o takie głupoty pytać Chodzi Ci o podłączenie do Live przez PC?
Tak, o to chodzi.
Cytat: windomearl w Listopada 01, 2008, 15:58:18 pmTak, o to chodzi.No to wystarczy zwykła zintegrowana.
Jednak jest jedno małe "ale" - jeżeli nie jesteśmy testerami, to odpalając konsolę z NXE przed 17 listopada nie będziemy mogli połączyć się z Xbox Live. Co więcej, taka zabawa może skończyć się banem danego Xboksa, bowiem w liście do testerów MS prosi o nieprzekładanie dysku twardego z uaktualnionym systemem do innych konsol.
"In participation with this program, you should not move your storage device (hard drive, or memory unit if you do not have a hard drive) to any other console as it will also update that console. If an unregistered console is updated with the NXE update, that console will not be able to connect to Xbox LIVE until the NXE has been officially released on November 19th."