RRoD się zbliża
To jest exclusive Microsoftu, wiec wypadalo by aby kazdy zakosztowal
2K Games and Bethesda Softworks Announce BioShock(r) & The Elder Scrolls IV:Oblivion(r) BundleJune 17, 2009 ? 2K Games and Bethesda Softworks are teaming up to deliver avalue-packed experience that combines 2006 Game of the Year Winner The Elder ScrollsIV: Oblivion with 2007 Game of the Year Winner BioShock into one complete package.Beginning July 7, the BioShock & The Elder Scrolls IV: Oblivion Bundle will beavailable in retailers across North America for an SRP of $39.99 on the Xbox 360(r)video game and entertainment system from Microsoft and $29.99 for Windows PCs.
Bioshock And Oblivion Get Bundledhttp://www.thebitbag.com/2009/06/17/bioshock-and-oblivion-get-bundled/Cytuj2K Games and Bethesda Softworks Announce BioShock(r) & The Elder Scrolls IV:Oblivion(r) BundleJune 17, 2009 ? 2K Games and Bethesda Softworks are teaming up to deliver avalue-packed experience that combines 2006 Game of the Year Winner The Elder ScrollsIV: Oblivion with 2007 Game of the Year Winner BioShock into one complete package.Beginning July 7, the BioShock & The Elder Scrolls IV: Oblivion Bundle will beavailable in retailers across North America for an SRP of $39.99 on the Xbox 360(r)video game and entertainment system from Microsoft and $29.99 for Windows PCs.
Firma Microsoft ogłosiła promocję, która może zainteresuje posiadaczy Xboksów 360. Przez pewien okres będzie można wykupić złoty abonament Xbox Live na jeden miesiąc tylko za jednego funta lub euro (zależnie od tego, gdzie mamy zarejestrowane konto).Oferta jest dostępna dla posiadaczy srebrnych kont Xbox Live. Promocja została skierowana zarówno do amerykańskich, jak i europejskich graczy, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby z niej skorzystać (pomijając oczywiście fakt niewspierania systemu Live w Polsce).
Trzeba jednak ostrzec przed pewnym haczykiem. Po upływie czasu trwania promocji z konta zostanie pobrana opłata za kolejne 11 miesięcy.Naturalnie powyższą opłatę można po prostu anulować - koniecznie przed upływem promocyjnego miesiąca.
Dostalem dzisiaj informacje od kumpla że wyskoczyl mu jakiś bląd E74 i jedna czerwona kontrolka świeci!Można podobno grać tylko są jakieś pasy.Co to ROOD czy coś innego .
ja jestem fanem całej serii więc inwestycja prędzej czy później dla mnie obowiązkowa
Cytat: Maugan Ra w Czerwca 19, 2009, 10:23:45 amja jestem fanem całej serii więc inwestycja prędzej czy później dla mnie obowiązkowa To kup sobie Oblivion Game Of The Year Edition Ze wszystkimi dodatkami, a nie samą podstawkę...
Podczas ostatniego podcastu Majora Nelsona pojawiła się wielce interesująca wiadomość. Otóż jeszcze w tym roku Xbkos 360 doczeka się nowej wersji głównego interfejsu, który nie dość, że będzie szybszy od obecnego, to doczeka się także szeregu usprawnień. Z rzeczy potwierdzonych dojdzie na pewno przesyłanie mediów do Zune HD, Games on Demand oraz Avatar Marketplace. Ta ostatnia opcja wskazuje na to, że jednak będziemy płacić za tuningowanie swoich awatarów, choć to już tylko moje domysły.
Back on May 11th Roman Ribaric, the CEO of Croteam, teased us all by telling us that Serious Sam III was in development.?we have also recently started the development on two games, one of which is the next Serious Sam FPS game. Here, we are pretty close in signing the publishing deal, so when that happens, you?ll hear it here as well.?Today the developer/publisher, Majesco Entertainment, sent out this cryptic message via twitter: ?SERIOUS? announcement this week? So SERIOUS you?ll to get your Xbox 360 fired up.?Granted, a game like Serious Sam does not exactly fit into Majesco?s profile and it may be a bit of a reach but that is what makes it a rumor after all.
W poziomie. W porownaniu z moim starym klocem nowy jest niezwykle cichy!
Windomearl dał się nabrać, podchwycił wszystko i wjebał info do SW, więc wygrałeś.