Autor Wątek: Motor Storm  (Przeczytany 140296 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cielo

• Proletariusz
  • Reputacja: 0
Motor Storm
« Odpowiedź #1000 dnia: Marca 07, 2007, 22:17:54 pm »
Cytat: "Supersonic"
1Up Motorstorm review. Nota 7.5
Gamespot review - ocena 7.9

Recka 1up jest jakaś taka mdła... co to za recenzja, która zaczyna się i kończy na uzasadnieniu niskiej oceny...  :?

Cytat: "GameSpot"
The Bad:   A shallow package with only one (not very good) single-player mode;

Ciężko się z tym zgodzić jeśli są ludzie, którzy przy samym demie spędzają tyle czasu co normalnie przy pełnej grze.

W recenzji na GT też się nie popisali. Ciągle żyją w fanboyowskim świecie CG, narzekają na wszystko co można (a nawet na więcej niż można) i pomijają zalety. Hmm, może nawet znaleźli wady których nie ma, bo wątpię, że ostateczna wersja się zwinęła i została pozbawiona przewijania wypadków jak w demie. Nazwanie MS tech-demem na ps3. Ocena wyglądu na 7 i jednoczesne przyznanie, że to jedna z najlepiej wyglądających gier wyścigowych? Ciekawe.
I do not comprehend.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
Motor Storm
« Odpowiedź #1001 dnia: Marca 07, 2007, 23:07:17 pm »
Cytat: "Supersonic"

Edit:
Gametrailers Review HD Nota 7.8 (Iras żeby nie było ja nie wymyśłem tych ocen  :P   :wink: )
http://www.gametrailers.com/player.php?id=17571&type=wmv&pl=game
http://www.gametrailers.com/player.php?id=17571&type=mov&pl=game

Na początku recenzji lekko złośliwe porównanie rendera i ukończonej wersji Motorstorm.. ekhmm prawie robi wielka różnicę. Na poziom rendera to sobie poczekamy.

Weźcie posłuchajcie kolesia dokładnie. Jeśli facet wystawia za design ocene 7 argumentując to brakiem kibiców obok trasy to ja mu podziekuje za jego "fachową" opinie. A co do tego porównania randera z gamplay to już u nich to widzialem a teraz poprostu wmieszali to w recke. Zapomnieli tylko że wtedy to było wczesne demko MS. No i zonk pod koniec gdzie mówią iż jest to jedna z najlepiej wyglądających ścigałek a zaraz pojawia się ocena za design 7. O so chozi  :?  :?  :?

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
Motor Storm
« Odpowiedź #1002 dnia: Marca 07, 2007, 23:13:28 pm »
:lol:  Gametrailers się ośmieszył  :)

Na szczęście dziewiątek nie brakuje, a i średnia na GR bardzo wysoka  :D

Cytat: "Master_666"
Chociaz PE dało podobną ocenę =p

PE dało 8+ dla japońskiej wersji czyli bez on-line.

Supersonic

• Gość
Motor Storm
« Odpowiedź #1003 dnia: Marca 07, 2007, 23:27:54 pm »
Cytat: "Iras"
Na szczęście dziewiątek nie brakuje, a i średnia na GR bardzo wysoka

Dokładnie a najwięcej jest not na poziomie 8 więc gra jest dobra.
Co się przejmujecie faktem że GT wystawił taką a nie inną ocenę. Jak ktoś będzie chciał kupić Motorstorm to ważne by jemu się podobała a nie ekipie GT.

Edit:
Fajna recka na GT. Widać że roślinność to nie jest mocny punkt w wykonaniu - moment w którym pojazd wjechał w krzewy (paskudne, rozmyte bitmapy... :?  ble ).

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
Motor Storm
« Odpowiedź #1004 dnia: Marca 09, 2007, 09:47:28 am »

Supersonic

• Gość
Motor Storm
« Odpowiedź #1005 dnia: Marca 09, 2007, 12:37:39 pm »

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1006 dnia: Marca 12, 2007, 17:08:00 pm »
IGN UK ocenił MS na 9.0

7.5 Presentation
Aside from the basic one-player run and online modes there’s little else to explore, although the ticket system introduces the different elements of the game well.

9.0 Graphics
Whether you’re gawping at the superbly-realised tracks or drooling over the insane detail of the cars, MotorStorm’s sharp visuals will make your jaw hit the floor.

9.0 Sound
The ‘live’ versions of rock classics that pound away in the background match the action perfectly, while the guttural grunt of your mud-buster is suitably meaty.

8.5 Gameplay
This is off-roading at its most visceral, a high-octane racing epic that really does push your driving skills to the limit. The AI can be a bit much sometimes, though.

8.0 Lasting Appeal
Grabbing gold in all 21 tickets will take some doing, then there’s the brilliantly simple but infinitely enjoyable online mode to get stuck into. No split-screen is disappointing.

9.0 Outstanding OVERALL

http://ps3.ign.com/articles/771/771780p1.html

Off

• Towarzysz
Motor Storm
« Odpowiedź #1007 dnia: Marca 12, 2007, 19:33:01 pm »
Cytat: "pokrytyśniegiem"
then there’s the brilliantly simple but infinitely enjoyable online mode to get stuck into

Eee, "brilliantly simple"? Że co? Zaczynam się bac że będzie tylko jedna opcja: Select Lobby -> Start Race.  ;/ Wie ktoś cos wiecej? Jakieś rankingi kurka by się przydały :!:
23 MARZEC 2007 - Welcome HOME

Supersonic

• Gość
Motor Storm
« Odpowiedź #1008 dnia: Marca 13, 2007, 08:32:03 am »

lupinator

• Gość
Motor Storm
« Odpowiedź #1009 dnia: Marca 16, 2007, 17:27:20 pm »
Cytat: "next-gen.com.pl"
Redaktorzy serwisu PlayStation Universe dowiedzieli się podczas tegorocznej wystawy GDC, że trwają prace nad drugą częścią gry MotorStorm! Developing potwierdził jeden z pracowników teamu Evolution Studios, który dostarczył nam doskonałą część pierwszą. Póki co wiadomo tylko, że gra śmigać będzie na udoskonalonym silniku jedynki. Już marzy mi się grafika porównywalna z pamiętnym renderem z 2005 roku. MotorStorm 2 ukaże się oczywiście jako tytuł ekskluzywny dla PLAYSTATION 3.

:D  :D

Supersonic

• Gość
Motor Storm
« Odpowiedź #1010 dnia: Marca 16, 2007, 17:30:41 pm »
Już marzy mi się grafika porównywalna z pamiętnym renderem z 2005 roku

Aha pewnie  :mrgreen:

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Motor Storm
« Odpowiedź #1011 dnia: Marca 16, 2007, 17:30:55 pm »
W nowym PE jest reklama Motorstorma ha=p Fajne fotko z taka jakby łapą =p

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
Motor Storm
« Odpowiedź #1012 dnia: Marca 18, 2007, 01:37:09 am »
Dawno nie wchodziłem na forum, więc nie wiem co było pisane a co nie. Umieszczał ktoś newsa o tym, że niedługo ma wyjść 'dodatek' ściągalny do Motorstorma? Będzie zawierał nową trasę oraz kilka nowych trybów rozgrywki. Gra zostanie również lepiej zbalansowana pod względem typów pojazdu. Grafika również ulegnie poprawie. Będzie więcej szczegółów na trasie (dodatkowe balony w tle, więcej publiczności itp). Nie wiadomo czy dodatek będzie płatny. Jeżeli tego nie było to jak ktoś chce to mogę poszukać źródła informacji (teraz nie pamiętam gdzie to było, ponieważ czytałem o tym tydzień temu).

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1013 dnia: Marca 18, 2007, 10:37:44 am »
dodatek bedzie płatny, tzn. niektore rzeczy bedzie mozna sciagnac za free, a np. za nowe trasy trzeba bedzie zapłacic

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1014 dnia: Marca 23, 2007, 20:01:21 pm »
A wiec od wczoraj mecze MS, ostatni raz z takimi wypiekami na twarzy grałem w Gears of War. Co mnie dosc mocna zaskoczyło to fakt ze gra jest trudna. Sadziłem ze to bedzie taka lajtowa przejazdzka jak w Burnoucie...okrutnie sie myliłem biggrin.gif (obecnie mam 6 pierwszy biletow zaliczonych na 100%). Aby cos osiągnec w tej grze po pierwsze trzeba DOKłąDNIE poznac trasy. Wszelkiego rodzaju wzniesienia, pagurki, skrotky itp. jest tego pełno, trasy sa naprawde zdraaadliwe. Boost to truga sprawa, trzeba go uzywac "z głową" bo trzymacie ciagle X do niczego dobrego nie prowadzi. Tras jest tylko 8, ale sa naprawde fachowo pomyslane. Jest sporo skrotow, dzis jechałem chyba z 6 raz na tej samej trasie i w pewnym momencie złapałem sie na tym ze mimo juz tylu okrezene, dopierow pierwszy raz jade w tej czesci kaniona smile.gif
Muzyka daje rade, w koncu kawałki sa licencjonowane. Slipknot czy Nirvana, chyba dalszy komentarz jest zbedny biggrin.gif (jezeli komus nie pasuje jakis kawałek moze go całkowicie wyłączyc w opcjach)
Grafika a raczej...GRAFIKA ohmy.gif czasami az człowiek kreci glowa z niedowiezania, widoki sa cuuudowne. Najlepiej oddac komus pada i podziwiac co sie dzieje na ekranie TV (kaniony w oddddali zwala z nog swoim wykonaiem!). Dodatkow blotko, ktore bryzga w wszystkie strony, podcza 3 okrazenia kolejny sa fachowe biggrin.gif (slady nie znikaja!)
Jest kilka elementow do ktorych mozna sie przyczepic, zwłaszcza jezeli staniemy i podjedziemy do jakiegos głazu (widac tu i owdzie słabe tekstur). Tak poza tym to w pełnie sie zgadzam z ocena w PSX i N+ dotyczacej grafiki, mocna 9.
Jedynie trasa ktora jest dostepna na PS Store (zapomnaiłę nazyw, ale chyba cos na R..wink.gif ) jakos dosc znacznie odstaej od pozostałych, nie wiem czym to jest spowodowane (Pablo dokładnie o tym pisał w swoim poprzednum poscie)
Ale to co zrobiło na mnie najwieksze wrazenie to fakt jak to sie wszytsko RUSZA! Jedziemy sobie w srodku kanionu, obok nas kilka pojazdów, po prawej i lewej połka skalna na niej jacys motocyklismy itp. I teraz wyobraźcie sobie cos takiego, po prawej doszło do jakies kraksy, widac tylko jak jakies buggy rozsypuje sie na drobne czesci, na srodu walczymy ostro z przeciwnikami(przepychanki z jakims wozem strazakim wink.gif ), ktos tam wypad z trasy i uderzył w jakis wielki głaz. Po lewo na półce skalnej nad nami mamy grupe motocyklistow, ktorzy spadaja 2 metry przed naszym pojazdem przy tym pieknie sie rozplatujac. I to wszytsko dzieje sie w przeciagu 3-4 sekund. Człowiek po czym takim tylko jest w stanie wydusic z siebie...ekh widziałes to, albo łaaaa smile.gif
Dodatko takie doznania poteguje kamera z nad maski, cos wpaniałego (ale to juz opisywał HIV w swojej recenzji)

PS. Sorry za wszelkie błedy ktory jest ich pewnie od groma, ale pisałem to szybko, zerkajac kontem oka jak brat gra w MS ^^

TheMichal

• Proletariusz
Motor Storm
« Odpowiedź #1015 dnia: Marca 24, 2007, 16:02:03 pm »

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1016 dnia: Marca 24, 2007, 17:59:13 pm »
Grałem w MotorStorma chwile i cóż... ciekawa gra w sumie.
Fajnie się gra, grałem tylko na pierwszej trasie i nawet, nawet. Grafika bardzo dobra, kontroluje się też dobrze.
Tylko, niestety. Granie z czujnikami SIXAXISa jest beznadziejne :/

TheMichal

• Proletariusz
Motor Storm
« Odpowiedź #1017 dnia: Marca 24, 2007, 18:09:50 pm »
Cytat: "CassSept"

Tylko, niestety. Granie z czujnikami SIXAXISa jest beznadziejne :/

Trzeba czekać na Warhawka i mam nadzieję Ace Combat

Cielo

• Proletariusz
Motor Storm
« Odpowiedź #1018 dnia: Marca 25, 2007, 05:56:42 am »
Właśnie skończyłem sesyjke w online, grałem 4 godziny na jednej trasie i nie widzę żadnych oznak znudzenia (tą trasą 8) ), nie rozumiem, czemu 8 tras to dla niektórych za mało, szczególnie, że różne pory dnia bardzo zmieniają wizualnie trasy. Tylko lobby w online jakieś takie niedorozwinięte, mam nadzieję, że to jakoś poprawią później.

No i gra wygląda niesamowicie, demo to naprawdę wierzchołek góry lodowej MS,  Sidewinder Gulch + rally car + widok z maski = :shock: IMNSHO nie ma lepiej wyglądającej gry wyścigowej.
I do not comprehend.

TheMichal

• Proletariusz
Motor Storm
« Odpowiedź #1019 dnia: Marca 25, 2007, 10:55:42 am »
Cytat: "Cielo"
Właśnie skończyłem sesyjke w online, grałem 4 godziny na jednej trasie i nie widzę żadnych oznak znudzenia (tą trasą 8) ), nie rozumiem, czemu 8 tras to dla niektórych za mało, szczególnie, że różne pory dnia bardzo zmieniają wizualnie trasy. Tylko lobby w online jakieś takie niedorozwinięte, mam nadzieję, że to jakoś poprawią później.

Zaraz Ci (tylko pościągam demka z innego konta) wyślę invite to sobie pojeździmy razem wieczorem ok ?

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1020 dnia: Marca 25, 2007, 21:08:55 pm »
Cytat: "Cielo"

No i gra wygląda niesamowicie, demo to naprawdę wierzchołek góry lodowej MS,  Sidewinder Gulch + rally car + widok z maski = :shock: IMNSHO nie ma lepiej wyglądającej gry wyścigowej.

Dobrze prawi, polac mu!

Duzo ludzi gra online? grałes juz z naszymi rodakami?

Ja dopiero jutro wskakuje na servery :)

BoBaN

• PIERESTROJKA
Motor Storm
« Odpowiedź #1021 dnia: Marca 25, 2007, 23:57:07 pm »
Mnie ta gra rozbiła na atomy!!! Tego się nie spodziewałem! Zgadzam się w 100% z reckami w PE i Neo+!!! Pomijając prześliczną grafe z czadową fizyką na czele (redaktorzy PE i Neo+ mają racje, jest bardzo blisko rendera), musicie wiedzieć że gra jest OBŁĘDNIE wciągająca. Z miejsca BEST ARCADE RACING GAME EVER IMO.
O trybie online już chyba nie musze wspominać, gdyż ten jest punktem kulminacyjnym całej tej gry. Niektóre trasy są tak mistrzowsko pomyślane że zastanawiam się co za inżynier budownictwa je projektował. Najlepsze akcje są gdy jedziemy np. na 3 miejscu a cyferka pozycji zmienia się co troche z 3 na 2 z 2 na 3 i potem na 4 lub na 5, rozglądamy się dookoła a tu nie ma nikogo kto mógłby powodować zmiane naszej pozycji. Wyjeżdżamy na jakiś płaski teren a tu nagle cała hołota zaczyna się zjeżdżać ze wszystkich storn, robiąc totalną rozwałke. Co słabsi (czyt. motory i quady  :P ) fruwają w strzępach gdzieś nad naszymi głowami. MOC, MOC I JESZCZE RAZ MOC!!! GRAĆ!!!

Cielo

• Proletariusz
Motor Storm
« Odpowiedź #1022 dnia: Marca 26, 2007, 02:22:44 am »

Duzo ludzi gra online? grałes juz z naszymi rodakami?
Ja dopiero jutro wskakuje na servery :)

Dużo to pojęcie względne, problemu ze znalezieniem pełnych wyścigów nie ma, po założeniu własnego też chwilka i jest dobre 7-9 osób jak sie ci, co bardziej niecierpliwi nie wykruszą po paru sekundach... nawet o 5 w nocy było sporo (na serwerze EU), więc chyba dużo gra  8)

Grałem tylko z TheMichal, pomimo jego problemów z netem. Ale kichowate te lobby, jak się nie ma headsetu to w żaden sposób nie da sie komunikować z innymi, żadnego czatu textowego, wiadomości, nic... mają tam mnóstwo rzeczy do patchowania.
I do not comprehend.

tomiasz

• Towarzysz
  • PS3 Fanboy
Motor Storm
« Odpowiedź #1023 dnia: Marca 26, 2007, 20:01:02 pm »
z konsolka kupilem tylko resistance'a i teraz zastanawiam sie czy kupic CoD3 czy wlasnie motorstorma  :shock:    ale nie wiem co lepsze ^^   demko MS mi sie podobalo ale nie wiem czy ta gra jest warta 200 zeta :S   zawsze lubilem realistyczne gry typu Gran Turismo :)        doradzcie :)

PSN: Tomi1337    Dodawac mnie !!! :)

TheMichal

• Proletariusz
Motor Storm
« Odpowiedź #1024 dnia: Marca 26, 2007, 20:41:50 pm »
Warta tych 200zł warta. Dema nie prezentują potencjału gry, a pełna wersja jest wprost genialna. Must have

Cielo

• Proletariusz
Motor Storm
« Odpowiedź #1025 dnia: Marca 26, 2007, 21:14:27 pm »
Tryb dla jednego gracza starcz na jakieś ~4 dni (albo nocy) intensywnego grania, bo już mi został jeden tylko wyścig, mam 2 miejsce i kończy mi się cierpliwość... jak ja się ciesze, że to już ostatni...

Ja też zdecydowanie stwierdzę, że gra warta 200, a nawet więcej, ja dla niej kupiłem ps3.

edit: Pokryty jak tam online bo liczne na jakiegoś invite'a na rundkę MS 8)
I do not comprehend.

BoBaN

• PIERESTROJKA
Motor Storm
« Odpowiedź #1026 dnia: Marca 27, 2007, 10:24:50 am »
Cytat: "tomiasz"
z konsolka kupilem tylko resistance'a i teraz zastanawiam sie czy kupic CoD3 czy wlasnie motorstorma  :shock:    ale nie wiem co lepsze ^^   demko MS mi sie podobalo ale nie wiem czy ta gra jest warta 200 zeta :S   zawsze lubilem realistyczne gry typu Gran Turismo :)        doradzcie :)

Zdecydowanie warta jest 200zł. Wciąga jak bardziej niż bagno i ruchome pisaki razem wzięte. Co do online to jest świetny ale ostatnio jakieś zonki są na EU serwerach i gram na razie w Australijskich pokojach.

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1027 dnia: Marca 27, 2007, 10:46:01 am »
Cod 3 czy MS? tez pytanie :lol:

Własnie skonczyłem około 3h sesje z MS, człowiek juz tyle ma godzin za soba a nadal nie moze sie na dziwic jak to wszytsko wyglada/rusza sie.
Dodatko to za(pipi)iste kraksy, Burnout moze sie schowac :)
Dzis miałem fajna akcje, jade sobie moim zółtym buggie, patrze po lewo na półce skalnej dwa samochody ostro sie przepychaja. Za chwile laduja kilka metrow przed moim pojazdem pieknie sie roztrzaskujac, na dodatek w to wszytsko wpada dwoch motocyklitow :) (dodatko jeden z nich przed chwila cos mi tam pokazywał ;P ) Pieknie to omijam, ale pacjentowi ktory jechał za mna to sie nie udało ^^ . Gosc robi dwa salta w powietrzu i laduje kilka metrown przed moim buggy  :mrgreen:
M A S A K R A ze sie tak wyraze!

Kocham tą gre, EVOLUTION STUDIO to geniusze  :twisted:
Ja osobiscie jestem tym tytułem oczarowany!!!

Nie wiem jak wy ale ja jeźdze tylko i wyłącznie z kamera z nad maski, tylko ona oddaja piekna tej gry.

Cielo troche to potrwa, dzis jak dobrze pojdzie to kupie jakis router.
Mam nadzieje ze do piatku sie z tym wszytskim wyrobie :/ (mam net osiedlowy, zadnych routerow, tylko kabelek, problem jest taki ze PS3 posiada swoj własny MAC, czyli jak podam dostawcy netu MAC PS3 to nie bede miał internetu w PC - router niezbedny :/)

nakimushi

• Gość
Motor Storm
« Odpowiedź #1028 dnia: Marca 27, 2007, 13:36:35 pm »
ja bym wybral CoD3 skoro demo ci sie nie spodobalo/ gra jest swietna

BoBaN

• PIERESTROJKA
Motor Storm
« Odpowiedź #1029 dnia: Marca 27, 2007, 13:44:33 pm »
Cytat: "nakimushi"
ja bym wybral CoD3 skoro demo ci sie nie spodobalo/ gra jest swietna

Ale Tomiasz pisze że demo MS mu się podobało.  :shock:

tomiasz

• Towarzysz
  • PS3 Fanboy
Motor Storm
« Odpowiedź #1030 dnia: Marca 27, 2007, 14:10:16 pm »
nom :) spodobalo mi sie demo tylko nie wiem czy to nie zrobi sie nudne po kilku godzinach xD    szczerze mowiac kupilbym obie gry ale dopoki sam nie zarabiam tylko ciagne od starych to niestety niewykonalne ;(

offtop// wie ktos cos z tym loaderem co niby paradox mialo wypuscic po premierze ps3 w europie ??

Heviro

• Towarzysz
Motor Storm
« Odpowiedź #1031 dnia: Marca 27, 2007, 15:32:15 pm »
mają go ale do 1.3  na razie w paradoxie cisza  pewnie  wypuszczą w ciągu   miecha dwóch. of top

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1032 dnia: Marca 29, 2007, 22:11:17 pm »
Własnie mam za soba pierwsze wyscigi online. Wszystkie chwyty dozwolone :) uderzenie z łokcia przez motocykliste czy wyjechanie tirem całym impetem w moje małe biedne buggy to norma :(
;)

W moim prywatnym rankingu MotorStorm wyprzeda Burnouta o kilka okrazen ^^

tomiasz

• Towarzysz
  • PS3 Fanboy
Motor Storm
« Odpowiedź #1033 dnia: Marca 30, 2007, 15:11:37 pm »
chyba kupie sobie ta giere jak tylko znajde jakas okazje :P   na allegro mozna czasem cos upolowac :P   mam pytanko: czy gra z japonii rzeczywiscie pojdzie na konsolce PAL ? czy to tylko chwyt marketingowy ?  :roll:

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
Motor Storm
« Odpowiedź #1034 dnia: Marca 30, 2007, 15:19:27 pm »
Cytat: "tomiasz"
czy to tylko chwyt marketingowy ?

Aż takich kiepskich chwytów to nawet Sony nie ma. Gra pójdzie na palu.

tomiasz

• Towarzysz
  • PS3 Fanboy
Motor Storm
« Odpowiedź #1035 dnia: Marca 30, 2007, 15:32:03 pm »
to spoko ;) jak znajde za jakies 150 lub mniej to kupuje ;P

pokrytyśniegiem

• Marynarz z Potiomkina
Motor Storm
« Odpowiedź #1036 dnia: Marca 30, 2007, 15:51:20 pm »
kupuj, kupuj, bo to obecnie najlepsza i najładniejsza gra na PS3.

Sky Ace

• Obywatel
  • **
Motor Storm
« Odpowiedź #1037 dnia: Marca 30, 2007, 18:35:03 pm »
Tylko uważaj co kupujesz, z tego co można wyczytać tu i ówdzie, to japońska wersja nie ma online.

Supersonic

• Gość
Motor Storm
« Odpowiedź #1038 dnia: Marca 30, 2007, 18:38:08 pm »
kupuj, kupuj, bo to obecnie najlepsza i najładniejsza gra na PS3.

Czy najlepsza to już kwestia gustu (na pewno jedna z najlepszych), ja wolałbym VF5 i VT3.

tomiasz

• Towarzysz
  • PS3 Fanboy
Motor Storm
« Odpowiedź #1039 dnia: Marca 30, 2007, 20:00:53 pm »
chyba nie bede sie pierdzielil z jakims allegro i kupie w sklepie ( jak przejde do konca resistance :P ) bo gra wyglada fajnie a z tego co patrzylem na youtube to na necie tez sie da spoko pograc :P  TIR vs motorek fajna sprawa
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

//offop//a virtua fighter podobny jest do tego co bylo kiedys ?? bo dawno temu kojarze ten tytul ale jakos tak nie wiem z kad ;P ps2 nie mialem - tylko psx i xboxa 1 no i PC ;P