Time trial jest w dziale Wreckreation, między online a extras, ten mały plik z PSstore też ściągnąłeś? Odwiedź odpowiedni PSstore (jak grę masz EU to z EU PSstore, US -> US) i ściągnij jeszcze raz / w ostateczności usuń gamedata MS i ponownie update'uj, potem znowu PSstore.
problemy z przejechaniem niektórych odcinków trasy, zakopywanie sie, uzywanie wciągarki itp.
To by zabiło Motorstorm, znaczy się dynamike
ludziska, gdzie wy widzicie tą wciskającą w fotel prędkość? czasami tak ślamazarnie poruszają się te pojazdy, że nawet nie da się tego opisać. olaboga! jak dla mnie demko burnout paradise >>>> motorstorm...trochę się zawiodłem.
A gdzie Ty tu widzisz równiutką asfaltową autostradę
to nie Burnout, imo jest wystarczająco szybko, jeśli jedziesz wolno to znaczy, że wybrałeś złe podłoże dla tego pojazdu
ewentualnie nieoptymalnie wykorzystujesz boost. Ja sobie nie wyobrażam jeżdżenia szybciej na tych trasach, potrzebujesz większych prędkości to jedziesz na online: ~12 osób, włączony ketchup - gdy jesteś z tyłu, możesz spokojnie przejechać całe okrążenie z boost'em.
I najlepsze prędkości można osiągnąć w time trial... rallycar'em na Grizzly wjeżdża się w ten skrót za metą z taką prędkością, że w locie mijamy wszystkie kamorki
jak wycelowałem raz pod złym kątem to jechałem po ścianie
kapitalna rzecz.