A ja dla pana Green Goblina za niewyparzoną buźkę to warna proponuję z ciągłym nadzorem pacjenta, po drugie panie "nie fanboyu" nie jest pan ani mile widziany w tym dziale ani też nikt pana nie prosił o wyjawnianie światu swoich poglądów, które w porównaniu do renderów z E3 są delikatnie mówiąc jak gra z C64 ale cóż pomińmy już ten niechlubny incydent, wiemy na co pana stać i znamy pana możliwości. Teraz prosimy o podanie miasta i adresu ulicy na której znajduje się Zoo w którym spędza pan z tego co mi wiadomo sporo czasu, jak tylko znajdziemy chwilkę to napewno odwiedzimy, ba mało tego każdy z nas przyniesie także po bananie. Został pan wysłuchany, zignorowany, co niektórzy koledzy dali się ponieść ale nie dziwię się wcale. Zeganmy pana i mamy nadzieję że nie prędko zobaczymy pana wywody w tym temacie.
jeśli chce pan porozmawiać na poziomie to zapraszam na GG lub PW, jedynym wymogiem jaki od pana żądam jest minimalne wiedza na temat na który pan stara się pisać. Dlaczego właśnie taki wymóg? No wie pan raz się pan zbłaźnił, nie wiem czy byłbym w stanie drugi raz znieść taki atak śmiechu a naprawdę staram się dbać o własne zdrowie. Dziekujemy za odwiedźiny i życzymy miłych chwil spędzonych z wszystkimi konsolami na których nie widnieje napis SONY.