MOTORSTORM
Japończycy dostają tę grę w grudniu z wyciętym trybem online. Europa czeka do swojej premiery i online już tam będzie - testujemy najpiękniejszą w tej chwili grę na PS3, która poziomem wykonania zbliża się do sławetnego trailera z E3 2005! Obszerny materiał i własne, nigdzie publikowane wcześniej screeny z gry w akcji!
"Bo jest czym się zachwycać, choć ciężko to opisać słowami – cały czas mam uczucie, że niby krążę wokół sedna fenomenu MotorStorma, ale nie mogę go uchwycić. Sam suchy opis założeń tej gry nie daje nawet posmaku, tego jak się w nią rzeczywiście gra – piętnaście pojazdów na offroadowych trasach walczy o zwycięstwo miesząc pod kołami błoto, sypiąc piachem i robiąc dużo kurzu. Nie brzmi to jakoś superspecjalnie, prawda? A jednak gra się genialnie. Duża w tym oczywiście zasługa grafiki – PlayStation 3 potrafi wygenerować taką wizualną fiestę, o jakiej mi się dotychczas nie śniło. Powiem wprost – w tym momencie MotorStorm zjada na śniadanie wszystkie wyścigi na jakiejkolwiek konsoli."
W nowym N+ znajdziecie obszerna zapowiedz Motor Strom.
Pozwole sobie wkleic post Wolvera z forum N+ ;P
Dla osób które nie kupiły jeszcze NEO + (mam nadzieje że ludzie z redakcji mnie nie skarcą ? ). UWAGA SPOILERY.
Marcellus (to on zrobił całą recke, bez oceny na 3 stronki)
,,Takiej jazdy nie miałem od czasów 2giego burnouta!"
,,Screeny nie oddadzą nawet promila z prawdziwego wyglądu tej gry w akcji"
,,(...) Ale także tego trudnego do opisania ,,czegoś", co sprawia, że jest tak niesamowicie grywalny i składa sie w tak dopracowaną do bodajże w każdym aspekcie całość. Nie moge sie na tą gre doczekać. Chce mieć ją pełna. Online'owo dopiszczoną ( grał w wersje bez online). NA właśność. Już!"
Całą recenzja jest pełna achów i ochów. Co do grafy, gameplayu, polepszeniu wielu żeczy względem poprzedniego dema. ( ,,demkom zdażało sie nieźle chrupać (..), oprócz tego samochody zdecydowanie za szybko explodowały i nieco za mocno skakały (...) ale w pełnej wersji nie zauważyłem żadnego z tychproblemów (...)")
Banan ,,MotorStorm jest taki, jakie racery na next geny powinien wyglądać"
Gulasch ,,Tak czy inaczej MS mohge określić mianem: fenomen"
Mielu ,,MS będzie chitem, do tego nie mam wątpliwości"
To są tylko skrawki - nie chche Wam psuć funnu z czytania pałenej recji - a podane achy to nie jest ich miąsz, ale tylko kawałek
Przez większość NEO+sa widać nawiązania co do MS, gdzies jest stwierdzenie że Gears Of War i Motor Storm najlepiej pokazują co to oznacza next-gen. To chyba mówi samo az siebie.
Jutro z rana lece po nowy N+ ^^
PS. No to mamy pierwsze prawdziwego killera na PS3