Heh UWAGA FANBOJ XboXa ;p
Ok gralem dzis w circuit city w demko... i musze przyznac, ze ta gra posiada niezly potencjal. Graficznie jakos zabojczo nie jest... nic czego by nie potrafil Xbox 360 nie pokazuje, ale nie mam zamiaru wywolywac jakiejs dyskusji co jest lepsze, wiec skupie sie na grze. Demko posiadalo do wyboru pojazdy, wiec przyszlo mi sprobowac zwyklego samochodu, terenowego i motoru. Nie mialem okazji sprawdzac sterowanie sensorami pada bo nie szukalem tego w opcjach. Ogolnie dla ludzi przyzwyczajonych do duala, przezucenie sie na sixaxisa nie bedzie stanowilo problemu, odczuwalem brak wibracji i wyczulem lekkosc pada. Jestem jednak przyzwyczajony do pada od 360, wiec lekki dyskomfort czulem. Gameplay jest niesamowity dla ludzi kochajacych burnouta ta gra jest jak znalazl, sciganie sie po kanionach, wzgorzach pagorkach itd jest naprawde niezlym uczuciem, do tego trzeba opanowac trase bo zakrety wyskakuja niespodziewanie... zapomnisz zwolnic i spadasz w przepasc. Co do wypadkow, to jakos specjalnie ich nie zauwazylem, raz z impetem przywalilem w scianie i niby auto sie rozwalilo, ale nie dorownywowalo to temu co widzielismy w buronout. Spadek w przepasc tez nie jest jakos fajnie zanimowany, a szkoda... Moja jedyna obawa, czy trasa na ktorych przyjdzie sie sciagac nie beda zbyt monotonne... ale tego nie wiem, wiec nie bede sie wypowiadal. Po wstepnym graniu w markecie nie moge za bardzo tego tytulu oceniac, ale jakbym mial wystawic ocene demku to daje 8.5/10