ja przyznaję że na kompy nie ma bijatyk ale z drugiej strony granie na konsoli pokroju ps2 w strategie w czasie rzeczywistym mija się z celem...
Zgadza się. Jednych rzeczy nie ma na konsolach - innych na pecetach. Każda platforma ma sfoją specyfikę.
mam pytanie: czy wy wszyscy wchodzicie na to forum poprzez ps/ps2/psp/gc/n64 etc??
Nie wiem jak inni, ale ja wchodzę przeważnie przez stronę główną serwisu.
do kompa za 700 zeta moge kupic nowe MoBo z Athlonem 64 minimum 3 ghz, i juz mam po prostu kombajn.
No i świetnie. Ale ja nie potrzebuję komabajna, tylko urządzenia do grania. A na kompie nie ma pozycji w które chcę grać.
jeszcze jedno: czy któryś z was pomyślał jak mozna np na ps2 na padzie grac w takie cudo jak far cry, half life 2 lub inne??
Normalnie. Nie widzę problemu, to jedynie kwestia przywyczajenia.
a na tym forum napisałem to pytanie bo wiem ze konsole to właściwie tylko bijatyki...
I jrpgi, i party-games (pokroju singstara), i wyżywki pokroju Burouta..
mcjohn zgadzam sie z tobą konsole to przede wszystkim gry... jak to sie zmieni to wam obiecuję ze sprzedam kompa i kupie... (to będzie juz cos kolo ps7??)
A po co? Jeśli na konsolach nie ma interesujących cię pozycji, to nie ma sensu wydawać pieniędzy.