tak sobie piszę z przekory
generalnie to mi się nawet zaczął podobać, szczególnie na żywo robi lepsze wrażenie niż na zdjęciach.
z kufrem racja, ale niestety ja go potrzebuję bo raz że nie mam za dużo miejsca w mieszkaniu żeby zagracać je sporym kaskiem (a tak to leży on sobie w kufrze z innymi gratami typu rękawice, podpinka do kurtki na deszcz czy zimny dzień, ściereczki do wizjera kasku itp) , to jeszcze motor wykorzystuję na zakupy w drodze z pracy do domu, więc w plecak się nie spakuję a w taki kufer 2-3 siatki z zakupami wchodzą bez problemu... najchętniej bym go nie miał, ale realia mam takie że motor to dla mnie nie tylko zabawka, ale przede wszystkim praktyczny środek transportu w zakorkowanym mieście więc muszę niestety iść na kompromisy jeśli chodzi o wygląd... a mniejszy kufer albo by nie pomieścił kasku, albo by z wyglądu był prawie identycznej wielkości mimo np, 10 litrów różnicy w pojemności (mój ma chyba 46 litrów)
jeszcze się zastanawiam nad zdemontowaniem szyby, bo moim zdaniem trochę szpetna jest i niewiele daje przy wyższych prędkościach, ale to bym musiał mieć jakiś dzień wolny żeby posprawdzać jak bardzo wieje z owiewką i bez, wiec pewnie szybko tego nie zrobię