0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
30sekundowy manual .
około 32 sekundowy manual w THUG'u zrobiony
Cytat: "Czappi"około 32 sekundowy manual w THUG'u zrobiony Nie powiedzialbym, ze to hard core, ale... jesli na poziomie 'sick' to juz niezle. a moze tak jakies combo? Tylko trudno to udokumentowac, bo mozesz zawsze uzyc cheatow... 25 mln na too easy chociaz. (moze filmik?)
przejdź burnouta 173/173 gold w tydzień. dałem rade Very Happy
teraz po graniu w revenge nie potrafie sie przyzwyczaic do braku tarana i crashbrakera.../quote]mi tam się dobrze przeszło z revenge na 3.Cytat: "jay jay"B3 ukończony na 100 %.Czas na wykoanie :miesiąc.ekhu, ekhu wymagasz nie mozliwego Brakuje mi 3 zadań i 2 takedownów
B3 ukończony na 100 %.Czas na wykoanie :miesiąc.
B3 ukończony na 100 %.Czas na wykoanie :miesiąc.Pokaż co potrafisz
THPS3 na GBA. Kto uzyska 50 milionów jednym trikiem na dowolnej planszy?Możecie mi dać jakieś zadanie z Metroid Zero Mission . Byle trudne ale takie które potrafilibyście wykonać. Fusion też może być.
# Metroid Fusion (0:50:xx)# Metroid Zero Mission (0:28:50)
Cytat: "speeddemosarchive"# Metroid Fusion (0:50:xx)# Metroid Zero Mission (0:28:50)Da się, da... Dziś pokażę wam ile w Contrze wyciałem na JEDNYM życiu na konsoli. Siekne fotko miedzy levelami.
oki , pierwsze wyzwanie .Zadanie dla Slaya:uzyskanie 60 takedownówCzas na wykonanie :tydzieńżycze miłej zabawy
Czekej czekej panie, najpierw wykonaj swoją misje Jak ci się uda, to wtedy będzisz mógł mi dosrać
A ja zrobie Lajt Hałsa na 4 baty z prędkością x4!!!!!!!!1 OKEJ?
Lol. To może ja poproszę o zadanie- Metroid Fusion lub Zero Mission- Pokemony (tylko RPGi...)- BF2- Mario Kart DS- NSMBZnajdzie się coś ?