Jakby był spektakl, który obraża uchodźców i pokazuje performance, gdzie zarażają rdzennych europejczyków to byś nazwał nietolerancyjnym i zaściankowym i brakiem multikulti. Idź na bambus.
Gowno o mnie wiesz, co juz kolejny raz udowadniasz. W odroznieniu od tych kato-terrorystow ja rozumie co to przekaz artystyczny oraz swoboda tworcza, wiem tez, ze jesli cos mi sie nie podoba to najlepsza forma recenzji bedzie poprostu nie obejrzenie jakiejs sztuki, filmu itd. btw. mnie nie obrazaja filmy typu poklosie, tak samo uwazam ze karykatura mahometa czy allaha jest zupelnie OK jesli pokaza w odpowiednim otoczeniu (satryrycznym) itd.
Nie oczekuje od sztuki politycznie poprawnosci, bo w kiedy zaczniemy tego wymagac zabijemy spory % sceny artystycznej.
Idiota jestes, ze nie potrafisz rozroznic mojej krytyki POLITYKOW, decyzji politycznych od sytuacji jak ta przedstawiona powyzej - gdzie cenzuruje sie artystow. Naprawde szokuje jak niektorzy patrza na swiat w 2 tylko wymiarach.
btw. jesli chodzi o sztuke itd. to ja sie tym zajmuje codziennie, znam wielu artystow i naprawde ciezko zeby jakies dzielo wywolalo moj niesmak, trzeba zrozumiec caly przekaz i pozwolic tworcy wyrazic sie.